Από την εποχή που το fusion σαν κίνημα στη γαστρονομία έχει έρθει και στο junk food, γίνονται όλο και καλύτερες δημιουργίες που έχουν σαν στόχο να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο μας.
Το Tacorea στο Σαν Φρανσίσκο είναι μία τέτοια περίπτωση, που παντρεύει τις μεξικανικές συνταγές με πρώτες ύλες από κορεάτικη και όχι μόνο κουζίνα.
Για παράδειγμα αυτό εδώ το torta.
Με βάση το μπουρίτο και με το σαλάμι, τις deep fried στρογγυλές πατάτες και pico de gallo μαζί με carnitas και guac, προκύπτει ένα σάντουιτς αποκλειστικά για καλοφαγάδες, μέσα σε χειροποίητη καυτερή σάλτσα που αλλάζει όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για τα σάντουιτς.
Πειράζει που ζηλεύουμε;