Το Πάσχα αποτελεί ιδανική αφορμή για να ξεκουραστούμε και να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας. Να μαζευτούμε γύρω από ένα τραπέζι κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας με ούζο και να δημιουργήσουμε ιστορίες από αυτές που φτιάχνουν οι παρέες.
Πολλοί από εμάς θα επιστρέψουμε στους τόπους καταγωγής μας, ενώ άλλοι θα παραμείνουμε στην πόλη για περισσότερα ραντεβού στον ήλιο. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε για λίγο από τα συνηθισμένα, γιατί έχει ήλιο και εμείς ως γνήσιοι Ακόλουθοι του Ήλιου, πάντα τον ακολουθούμε. Γι’ αυτό, φτιάξαμε μια λίστα με όλα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο ωραία εκείνη την ημέρα.
#1 Μάζωξη στο μπαλκόνι
Μετά το παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι, η δράση μεταφέρεται στο μπαλκόνι μας. Αν και μικρό, κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, καταφέρνει και χωράει τις πιο δυνατές αναμνήσεις με την παρέα, γιατί έχει ήλιο. Η «συνταγή» της επιτυχίας είναι απλή: Ψηλά ποτήρια, πάγος, Ούζο Πλωμαρίου και λίγα μεζεδάκια για να τσιμπάμε με την παρέα.
#2 Μπάνιο στη θάλασσα
Τώρα που ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, είναι ιδανική ευκαιρία να μαζευτούμε με την παρέα μας και να γιορτάσουμε το Πάσχα με ένα… μπάνιο στο Μεγάλο Καβούρι, στο Θυμάρι ή στα Βοτσαλάκια της Καστέλλας. Όσοι από την παρέα κρυώνουν και διστάζουν να βουτήξουν, μπορούν να παίξουν ρακέτες ή τάβλι και να αράξουν στην ακτή. Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ατέλειωτες συζητήσεις κάτω από τον ήλιο, γέλια και αγαπημένα πρόσωπα.
#3 Συνάντηση με εκείνη την παρέα από τα παλιά
Για εμάς που θα επιστρέψουμε στον τόπο καταγωγής μας, το πρόγραμμα είναι ήδη κανονισμένο. Πρώτα, τραπέζι με την οικογένεια και μετά συνάντηση με εκείνη την παρέα από τα παλιά στο παραδοσιακό ταβερνάκι της γειτονιάς, που τέτοια εποχή βγάζει τραπέζια έξω.
Όπως κάθε φορά, θα κλείσουμε το τραπέζι που συνήθιζε να «γράφει» το όνομά μας όταν συχνάζαμε, θα χαιρετήσουμε τον σερβιτόρο- μέλος της παρέας, που ξέρει πάντα ότι τα ποτήρια μας γεμίζουν μόνο με Πλωμάρι και θα απολαύσουμε τον ήλιο με τους φίλους μας, όπως ξέρουμε να κάνουμε από παλιά.
#4 Πασχαλινά δώρα για κάθε… Ακόλουθο του Ήλιου
Την ημέρα του Πάσχα, όπου θα είμαστε μαζεμένα πολλά άτομα, είναι η ιδανική ευκαιρία να παίξουμε ένα κυνήγι… δώρων κάτω από τον ήλιο. Οι κανόνες είναι απλοί και προκαθορισμένοι: Επισκεπτόμαστε το site του Ούζου Πλωμαρίου, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και ανεβάζουμε μία φωτογραφία του λαιμού μιας φιάλης 200ml. Με αυτόν τον τρόπο, μπαίνουμε αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα, όπως μία αξέχαστη κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό, τραπεζώματα με ουζάκι, αλλά και φιάλες από Πλωμάρι, που πάντα απογειώνουν τις στιγμές μας.
Γιατί όταν είμαστε Ακόλουθοι του Ήλιου, το Ούζο Πλωμαρίου είναι πάντα δίπλα μας για να γεμίζει την παρέα με δώρα και γεύσεις που αγαπάμε. Μην αργείς άλλο. Αγόρασε τη φιάλη σου, μπες στον διαγωνισμό και γίνε μέλος μιας μοναδικής εμπειρίας!
Σημείωση: Στο site υπάρχει και το Instant Win, όπου κάθε 50 συμμετοχές, ένας τυχερός κερδίζει μοναδικά δώρα
Το Πάσχα πλησιάζει και είναι στο χέρι μας να το περάσουμε διαφορετικά, με όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή μας να μοιάζει πιο ωραία, παρέα με το Ούζο Πλωμαρίου. Αρκεί να ακολουθήσουμε τον ήλιο και η τύχη θα μάς ανταμείψει.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr