Διακοπές τέλος, τα κεφάλια μέσα και τα πιάτα μας «ελαφρύτερα». Λογικό, αν σκεφτείς πως η κραιπάλη είναι αναπόσπαστο στοιχείο των εορταστικών τραπεζιών και η κατάσταση χρειάζεται όσο να 'ναι ένα διατροφικό «συμμάζεμα».
Σε κάθε περίπτωση, να έχεις υπ 'όψιν πως με αυτό το πιάτο, με ψητό ψάρι και πράσινη σαλάτα έχασα τέσσερα κιλά. Για αυτό άκου προσεκτικά.
Υλικά
6 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς πέτσα
15 ml ελαιόλαδο
Χυμός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Μισή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Μισό ματσάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ανακατεύεις όλα τα υλικά.
2. Βάζεις τα φιλέτα να μαριναριστούν καλά και από όλες τις πλευρές για 2 ώρες.
3. Τα σοτάρεις σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και σε δυνατή φωτιά ή τα ψήνει στο BBQ.
4. Συνοδεύεις με σαλάτα.