ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψημένα και θρυμματισμένα
150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
220 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
24 φύλλα κρούστας
150 γρ. λιωμένο βούτυρο
Υλικά για το σιρόπι
150 ml. νερό
340 γρ. μέλι
2 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 4 – 5 λεπτά.
2. Μόλις δέσει το σιρόπι το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει τελείως.
3. Εκτέλεση για τη γέμιση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο ταψί του φούρνου 40 x 25 εκ.
4. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα φιστίκια, τα καρύδια, τη σοκολάτα κουβερτούρα, την κανέλα και αφήνουμε στην άκρη.