Λαχταριστές γαρίδες σαγανάκι

Από τον σεφ Γιώργο Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό γαρίδες κτψ. με το κέλυφος
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο
50 γρ. ούζο
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 στικ σέλερυ κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες
¼ κγ μπούκοβο
100 γρ.ελαιόλαδο
600 γρ. ντομάτα κονκασέ
Αλάτι
300 γρ.φέτα

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σέλερυ και το μπούκοβο και σοτάρουμε για 5-7 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
2. Αδειάζουμε τα λαχανικά σε ένα μπολ.
3. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε και αυτές μέχρι να πάρουν χρώμα.
4. Προσθέτουμε και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
 
Διάβασε ολόκληρη την προετοιμασία στο σάιτ του σεφ Γιώργου Τσούλη.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved