GREY GOOSE Altius: Μια ακόμη πιο premium βότκα γεννήθηκε με ένα εκπληκτικό party στην Ίμπιζα

Κρατώντας τη νέα ultra premium βότκα GREY GOOSE Altius στο χέρι σου, το φετινό καλοκαίρι «ταξιδεύεις» μαζί της, αρχικά στις γαλλικές Άλπεις, από όπου έλκει την έμπνευσή της, και ύστερα… στην Ίμπιζα, εκεί όπου έγινε η πρώτη δοκιμή και το επίσημο λανσάρισμα της νέας ασύγκριτα απαλής γεύσης της. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις για τι ακριβώς μιλάμε; Let’s get the party started!

 

greygoose3

 

Ένα exclusive party με ασύγκριτα απαλή… γεύση

Η αγαπημένη σου super premium βότκα GREY GOOSE μόλις κυκλοφόρησε στα πιο σπουδαία clubs και εστιατόρια του κόσμου, στη Μύκονο, στο Saint Tropez, και όπου αλλού το κέφι ρέει άφθονο, μια νέα, ultra premium εκδοχή της, την GREY GOOSE Altius. Και το γιόρτασε όπως έπρεπε, με ένα exclusive party γεμάτο stars και influencers, που πραγματοποίησε στους λόφους του Cap Martinet, στην κοσμική Ίμπιζα.

 

greygoose2

 

Το exclusive party της GREY GOOSE Altius λοιπόν, ξεκίνησε στο ηλιοβασίλεμα -ιδανική ώρα για βότκα αν με ρωτάς- με vibes από γνωστούς DJ’s των πιο επιτυχημένων club του νησιού και τους καλεσμένους να απολαμβάνουν την πανοραμική θέα της φυσικής ομορφιάς των πευκόφυτων λόφων της Ίμπιζα, καθώς και την ασύγκριτα απαλή γεύση της νέας βότκας. Και μιας που αναφερθήκαμε στους καλεσμένους, δεν γίνεται να μην σου πούμε πως εκεί, βρέθηκε από την Ελλάδα η εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά και ο ηθοποιός του TOP BOY (Netflix) Micheal Ward, η ηθοποιός Αmy Jackson, το super model και ακτιβίστρια Leomie Anderson, o ηθοποιός και international influencer με πολύ χιούμορ Renan Pacheco και άλλοι ξεχωριστοί φίλοι της GREY GOOSE, όπως οι δικοί μας Ηλίας Μπόγδανος και Βασιλική Ρούσσου.

 

greygoose1

 

Βέβαια, η κορύφωση της βραδιάς ήρθε όταν ο Idris Elba, διάσημος ηθοποιός της A-list του Χόλυγουντ (φημολογούταν ότι θα είναι ο νέος James Bond), αλλά και περιζήτητος DJ, ανέβηκε στα decks και απογείωσε το party mood της μαγικής βραδιάς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved