Για να μπορέσεις να το φτιάξεις θα χρειαστείς:
- 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 170 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 580 γρ. ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι
- 40 γρ. κονιάκ
- 27 σαβαγιάρ
- 10 γρ. κακάο
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Πώς θα το φτιάξεις
- Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ και καλύπτουμε με κρύο νερό. Αφήνουμε στην άκρη για 3-4 λεπτά να μαλακώσουν.
- Βάζουμε τα 50 γρ. από την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε μέχρι να πάρει μια βράση.
- Αφαιρούμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης αφού τα έχουμε στύψει καλά. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν τελείως.
- Βάζουμε στο κατσαρολάκι και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Δες ολόκληρη την συνταγή εδώ.