Δεν το έχουν όλοι με την μαγειρική και αυτό δεν είναι ντροπή. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και όσο προσπαθεί κανείς, γίνεται καλύτερος. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είτε μαγειρεύεις για τον εαυτό σου είτε για την κοπέλα σου, ακόμα και για την οικογένειά σου, καλό θα ήταν να γνωρίζεις μερικά κόλπα. Μην φτάσεις όμως σε αυτό το σημείο:
Αυτά τα κόλπα είναι σίγουρο πως θα κάνουν τη μαγειρική σου καλύτερη και όσους δοκιμάσουν τα πιάτα σου να αναρωτηθούν τι άλλαξε από την μία μέρα στην μέρα στην άλλη. Λίγη υπομονή χρειάζεται και έξυπνο χειρισμό. Μάθε στις φωτογραφίες όλα όσα χρειάζεσαι.
PHOTO GALLERY

Photo 1/4
Τηγανητά αυγά: Αντί για λάδι, χρησιμοποιείστε νερό στο τηγάνι.

Photo 2/4
Μπαχαρικά: Ρίξτε τα σε μία κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνουν αρωματικά. Μετά αλέστε τα.

Photo 3/4
Λέμε όχι στα δάκρυα: Βάλτε τα κρεμμύδια στο ψυγείο μισή ώρα πριν τα καθαρίσετε. Μόνο αν θέλετε να τα μαγειρέψετε και όχι για τη σαλάτα.

Photo 4/4
Μπριζόλα: Αφήστε την μπριζόλα για μία ή δύο ώρες μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.