Δεν είναι ότι δεν βολευόμαστε με ένα φουρνάκι ή ένα απλό grilling. Είναι ότι κάποια δημιουργήματα που υπάρχουν εκεί έξω, έχουν ως στόχο να μετατρέψουν το φαγητό σε κάτι παραπάνω από μάζωξη για «μάσα». Σε μοναδική εμπειρία.
Ειδικότερα, αν είσαι από εκείνους που ψήνουν και καταλαβαίνουν το πόσο σημαντική είναι η οργάνωση του χώρου του υπαίθριου ψησίματος -ώστε να μην τρέχεις τελευταία στιγμή με τα πάντα- μάλλον θα εκτιμήσεις την κουζίνα εξωτερικού χώρου που σχεδίασε ο διάσημος Ολλανδός αρχιτέκτονας Piet-Jan van den Kommer.
Με βάση το ξύλο αλλά και το ανοξείδωτο ατσάλι, η κουζίνα χωρίζεται σε διαφορετικά κομμάτια τα οποία ο καθένας μπορεί να τα συνδέσει με βάση της επιλογής του, με αποτέλεσμα να το κάνει ιδανικό είτε για μικρό είτε για μεγάλο χώρ0 – αλλά ναι, χρειάζεται αυλή.
Βολεύει για οποιοδήποτε είδος μπάρμπεκιου και κυκλοφορεί σε απαλό ή έντονο γκρι χρώμα. Η τιμή του είναι ζόρικη μιας και φτάνει τα 1.300 ευρώ, αλλά για όποιον εκτιμάει τα καλά BBQ, αυτή την αγορά την λες και επένδυση. Αν την ερωτεύτηκες μπορείς να την βρεις εδώ, αλλά φρόντισε να δεις οπωσδήποτε τις φωτογράφιες.