Πώς ο Hawkeye ξαναμπήκε σε φόρμα μετά το ατύχημα

Η πρωτεΐνη βοήθησε τον Jeremy Renner να ανακάμψει. 

Ο Jeremy Renner γλίτωσε από θαύμα και θα πρέπει να καταναλώνει τροφές με θρεπτικά συστατικά για το υπόλοιπο της ζωής του. Βασικός κανόνας πλέον είναι να βοηθάει το σώμα του να αναρρώσει και να χρησιμοποιήσει μοτίβα που θα βοηθούν στην ενδυνάμωση.

Ποιο είναι το μυστικό του Hawkeye; Πρωτεΐνη. Μετά το ατύχημά του, έπρεπε να ανακτήσει τη δύναμή του και να επανέλθει – μην ξεχνάμε ότι 38 από τα οστά έσπασαν από το εκχιονιστικό. Το ιδανικό του σέικ πρωτεΐνης αποτελείται από φρέσκα φρούτα, σκόνη πρωτεΐνης, προβιοτικά, κρέμα κολλαγόνου, κρεατίνη, λιναρόσπορο και σπόρους chia. Αν και λατρεύει την πρωτεΐνη του, ένα πράγμα από το οποίο ο ηθοποιός τείνει να απομακρυνθεί είναι ο ζωμός από μεδούλι, ανεξάρτητα από τα οφέλη που προσφέρει για την υγεία.

Όταν πρόκειται για το γυμναστήριο, το σταρ της Marvel δεν παίζει. Ο Hawkeye χρειάστηκε να εφαρμόσει μια δυνατή ρουτίνα στο γυμναστήριο για να ενισχύσει τη δύναμη και την κινητικότητά του στα πόδια του, τα οποία υπέστησαν πολλούς τραυματισμούς από το ατύχημα. «Το leg day είναι καθημερινότητα».

Δες αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στο Men’s Health.

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved