Assosiated Press O Ντιντιέ Ντεσάν είναι ο πιο γυμνασμένος στην Εθνική Γαλλίας

Η άσκηση που κάνει, με τον τρόπο που την κάνει, λίγοι την καταφέρνουν.

Ποιος είναι ο πιο γυμνασμένος παίκτης της Εθνικής Γαλλίας στο Euro 2024; Αν έπρεπε να κάνουμε μια γρήγορη μαντεψιά, αυτός ο κάποιος μάλλον είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, άντε ο Γκριεζμάν ή ο Σαλιμπά.

Μιλώντας για τον Mbappe ποιανού την καράφλα ήθελε να αντιγράψει την καράφλα του Zidane;

 

Πού να μας πάει το μυαλό ότι ο προπονητής της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν είναι πιο ογκώδης, όχι λόγω κιλών αλλά γιατί είναι όντως πιο γυμνασμένος.

Αντί ν’ ασχολούμαστε με την Εθνική, απόψε θα ασχοληθούμε με τον Κριστιάνο

Όπως είπε στο RMC Sport, κάνει μια άσκηση κάθε μέρα την οποία είναι δεδομένο ότι αν πάει να την κάνει κάποιος από τους παίκτες του μετά θα φύγει με αγκύλωση.

Τέτοιο plunk αντέχεις να κάνεις;

Από τον μεσότιτλο κατάλαβες ποια είναι η άσκηση του Ντεσάν και προφανώς μιλάμε για το plunk, την λεγόμενη «σανίδα» στους γυμναστηριακούς κύκλους. «Κάνω κάθε μέρα plunk γιατί μου αρέσει πολύ. Την κάνω καθώς ακούω μουσική και ξεχνιέμαι. Η γυναίκα μου, μου λέει ότι αυτό που κάνω είναι πολύ extreme αλλά έτσι είμαι εγώ» δήλωσε ο άλλοτε αμυντικός της Γαλλίας και νυν προπονητής της.

 

Bear Plank λέγεται η επόμενη κτηνώδης άσκηση του προγράμματός σου

Τόση ώρα θα σκέφτεσαι, «σιγά το δύσκολο που είναι να κάνεις plunk» το θέμα είναι ότι ο Ντεσάν το πάει σερί για μία ώρα. «Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω ασκήσεις που καταφέρνω τώρα. Τώρα έχει μεγαλύτερες προκλήσεις και την ευχαριστιέμαι παραπάνω» θα καταλήξει.

Σοβαρά, ξανασκέψου αν υπάρχουν πιο γυμνασμένα «φτερά» από εκείνα του Ντεσάν στη Γαλλία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved