Πώς να ΜΗΝ «χάσεις 5 χρόνια από τη ζωή σου» βλέποντας Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός

Τέσσερις Τελικοί που «έσπασαν» καρδιές και εμείς σου προτείνουμε πώς να επιβιώσεις από το σασπένς.

Δεν είναι ότι το φετινό Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός δεν άφηνε υποσχέσεις για κάτι το επικό, ωστόσο, το 2-0 των «ερυθρολεύκων» έκανε πολλούς να θεωρήσουν πως η σειρά μπορεί να τελειώσει σύντομα. Και όμως, οι τελικοί είχαν ακόμα πολύ καύσιμο στο ντεμπόσιτο και μετά τις δύο νίκες των «πρασίνων» όλα είναι στην απόλυτη ισορροπία και ο τίτλος κρίνεται απόψε στο ΟΑΚΑ (21:15).

Το 4ο παιχνίδι όπως το ζήσαμε.

Μια σειρά αγώνων συγκλονιστική η οποία τα έχει όλα. Ένταση; Τσεκ. Εναλλαγές σκορ; Τσεκ. Εντυπωσιακές φάσεις; Τσεκ. Στρατηγικές κινήσεις από τους προπονητές; Τσεκ. Σασπένς; Πολλά τσεκ. Άγχος; Ειδικά σε όλους εμάς που το παρακολουθούμε τρέμει το φυλλοκάρδι μας.

 

Και κάθε διαιτητική τριάδα τα έχει κάνει θάλασσα.

Μια σειρά, πραγματικά άκρως ακατάλληλη για καρδιακούς όπως θα έλεγε κανείς, και ο αποψινός τελικός δεν βλέπουμε να αποτελεί την εξαίρεση.

Κάθε παιχνίδι το ζεις με ένταση και ενθουσιασμό, παράλληλα όμως με άγχος και τρομακτικό στρες, φοβούμενος ότι ανά πάσα στιγμή θα γίνει η φάση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

 

 

Πώς θα καταφέρεις να μην χάσεις 5 χρόνια από τη ζωή σου;

Αν είσαι ανάμεσα στους 20 χιλιάδες τυχερούς που βρήκαν εισιτήριο, τότε δεν έχεις ελπίδα. Αν όμως το δεις από το σπίτι σου, τότε μπορείς να γλιτώσεις κάνοντας τα εξής:

-Παράγγειλε πολύ φαγητό. Πολύ όμως. Με 3-4 πιτόγυρα μπορεί να μην μπορείς να κουνηθείς, θα έχεις στουμπώσει, όμως, τόσο πολύ που δεν θα μπορείς να ασχοληθείς τόσο με το ματς αλλά και με το πρήξιμό στην κοιλιά σου.

-Κάθε φορά που το ματς πλησιάζει στον πόντο, απλώς πήγαινε στο μπαλκόνι και κοίταξε παλιά βίντεο της ομάδας σου. Αν είσαι Ολυμπιακός, δες το πεταχτάρι του Πρίντεζη στην ΤΣΣΚΑ. Αν είσαι Παναθηναϊκός, βιντεάκια από το Βερολίνο. Άσε τα ουρλιαχτά της παρέας να σου δώσουν μια ιδέα του τι γίνεται.

-Πήγαινε μια βόλτα στην Γ’ περίοδο. Πάρε το pet και βγείτε μια βόλτα στα μέσα της τρίτης περιόδου και επέστρεψε στις αρχές της τέταρτης. Το ξέρουμε πως χάνεις το πιο σημαντικό σημείο του ματς, αλλά αν είναι να υποφέρεις, κάνε ένα διάλειμμα στο χρονικό διάστημα που μαθηματικά καθορίζει την πορεία του αγώνα, και μπορείς ψύχραιμος να επιστρέψεις στο φινάλε και χωρίς ένταση να απολαύσεις το φινάλε.

 

 

-Η λύση που λέγεται παγωτό. Ακόμα και η κόλαση παγώνει όταν έρχεται στα χέρια μας ένα ωραίο παγωτό. Προσοχή όμως, όχι κάνα μικρό ξυλάκι ή παγωτίνι, θα πάρεις αγκαζέ ένα οικογενειακό παγωτό, θα το τοποθετήσεις κάτω από την κοιλιά και ανάμεσα στα πόδια σου και θα αρχίσεις να το καταβροχθίζεις μόνος σου. Το μάτι θα είναι γαρίδα, ο υπόλοιπος όμως θα είσαι τόσο δροσερός που δεν θα σε νοιάζει τίποτα.

Τώρα που το σκεφτόμαστε, ίσως και να μην γλιτώσει κανείς από το στρες του αγώνα, εκτός και αν κάποια από τις δύο ομάδες καταφέρει και νικήσει κατά κράτος. Όπως και να έχει, το Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός είναι ένα παιχνίδι από το οποίο ξεχωρίζουν οι ψύχραιμοι και οι ηγέτες. Και τώρα θα σε ρωτήσουμε ήρεμα...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved