Η επιστήμη μίλησε: Πρωινή αυτοϊκανοποίηση επειγόντως

Για την ψυχική και τη σωματική σας υγεία το λέμε.

Τι αποτελεί ένα πλήρες πρωινό; Μα ένα ωραίο σνακ, ένας καφές, λίγο χυμός ή ένα smoothie αν είσαι της υγιεινής και ένα μπανάκι για να είσαι φρέσκος πριν πας στη δουλειά σου. Τι λείπει σύμφωνα με την επιστήμη; Μα η πρωινή εκσπερμάτωση.

 

 

Ο αυνανισμός ή το σεξ το πρωί δεν είναι μόνο ένας ευχάριστος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, αλλά η επιστήμη τονίζει ότι θα έχουμε σημαντικά οφέλη, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Άλλοι περιμένουν για να το κάνουν στη δουλειά

Σύμφωνα με την επιστήμη, λοιπόν, καλό είναι να τον «παίζεις» στο σπίτι σου και όχι στο γραφείο. Όχι γιατί θα σου πουν ότι «ξύνεσαι» στη δουλειά, αλλά γιατί το πρωί τα οφέλη είναι πολύ μεγαλύτερα.

Η απελευθέρωση ορμονών και χημικών ουσιών κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, όπως η ντοπαμίνη, η αδρεναλίνη, η σεροτονίνη, οι ενδορφίνες και η προλακτίνη, έχει συντριπτικά θετικά αποτελέσματα στο σώμα και το μυαλό σου.

 

 

Η ψυχική ευθυμία, η ευεξία ή η μείωση του στρες η βελτίωση της συναισθηματικής ρύθμισης είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον αυνανισμό, και η πρωινή του «χρήση» είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου. Λένε άλλωστε ότι η «άσπρη» μέρα από το πρωί φαίνεται αλλά είναι βέβαιο ότι δεν το λένε για τον πρωινό αυνανισμό.  

Ο αυνανισμός μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά - Μύθος ή πραγματικότητα;

Παρόλα αυτά, έχεις σίγουρα άπειρα benefits από αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved