screenshot Το «Δικαστικές Υποθέσεις» έχει γίνει ήδη η αγαπημένη μας trash-ίλα!

Ξεχάστε τις Οικογενειακές Ιστορίες. Το μέλλον παίζεται στις Δικαστικές Αίθουσες!

Εντάξει, μην περιμένετε κάτι τύπου Law and Order, ούτε Boston Legal. Οι Δικαστικές Υποθέσεις είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει μέχρι σήμερα στις Οικογενειακές Ιστορίες, αλλά μάλλον θα τις ξεχάσουμε σύντομα με την νέα σειρά του ΜΑΚ ΤV.

 

 
 

Αν θεωρείτε ότι ατάκες τύπου «και με απατάς και έχεις κορονοϊό» από Οικογενειακές Ιστορίες είναι αξεπέραστες πού να δείτε την τελειότητα στις δικαστικές αίθουσες.

 

 

Εκπληκτική τρασίλα, ό,τι πιο κοντινό στο να σε κάνει να γελάς και να περνάς την ώρα σου, αν μη τι άλλο, με τρόπο… διαφορετικό. Μεγάλη κίνηση στην ελληνική τηλεόραση του σήμερα.

 

 

Οι Δικαστικές Υποθέσεις, είναι μια σειρά με δραματοποιημένες εκδικάσεις υποθέσεων με τη συμμετοχή ηθοποιών, η οποία φέρνει καθημερινές δικαστικές υποθέσεις σε προσομοίωση.

 

 

Δεν είπαμε με ρεαλισμό, ούτε με σοβαρότητα, σε προσομοίωση πάντα. Το καταφέρνει άραγε;

 

 

Μια ματιά στα μηνύματα του ελληνικού Χ και στο γεγονός ότι το hashtag #DikastikesYpotheseis έχει ήδη «πλημμυρίσει» από σχόλια, μάλλον έχει κάνει τη δουλειά του. Η δικαστής Ηλέκτρα Ηροδότου, καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει άκρως ενδιαφέρουσες νομικές υποθέσεις, που φτάνουν ενώπιον του δικαστηρίου της και εμείς από την πλευρά μας την απολαμβάνουμε εν δράσει.

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved