Πώς μοιάζουν τα δάκρυα της λύπης στο μικροσκόπιο;

Είδαμε στο TikTok πώς μοιάζουν τα δάκρυα της λύπης μας στο μικροσκόπιο και “πάγωσε” στην κυριολεξία η ψυχή μας.

Τα social media είναι ένα όμορφο μέρος αρκεί να ξέρεις να τα δουλεύεις. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα το TikTok. Σε περίπτωση που καταφέρεις να εκπαιδεύσεις σωστά τον αλγόριθμο, θα συναντήσεις εντυπωσιακά αποτελέσματα στο timeline σου. Ο αλγόριθμος μάς γνωρίζει και δεν μπορείς να του κρυφτείς. Ένα like αρκεί για να διαβάσει τα ενδιαφέροντά σου και έπειτα στα προσφέρει στο πιάτο. 

@justmicroscope

 

♬ Dead or Living? - Christopher Young

Τελευταίος “εθισμός” το προφίλ justmicroscope. Ένας τύπος βάζει κάτω από το μικροσκόπιο οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς και τα αποτελέσματα σοκάρουν, ανατριχιάζουν, ενθουσιάζουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύουν. Βλέπεις πράγματα τα οποία δεν είχες ποτέ φανταστεί και σου αλλάζουν μια για πάντα το mindset.

Κανείς δεν τρόλαρε καλύτερα τα fashion brands από τον Julio Janpierre

Με αυτό που έπαθε τσότσο το διαδίκτυο είναι με τα δάκρυα λύπης μας. Πήραν τα δάκρυα από έναν άντρα και τα έβαλαν κάτω από το μικροσκόπιο. Το αποτέλεσμα “πάγωσε” όλους τους χρήστες καθώς είναι μαγευτικό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα. Κάτι σαν κρύσταλλο που θυμίζει ότι η ψυχή μας παγώνει. Αλήθεια, κάπως έτσι δεν αισθανόμαστε όταν πονάει η ψυχή μας και δακρύζουμε από θλίψη; Ωστόσο ακόμη και στις χειρότερες στιγμές μας, η ίδια μας η ύπαρξη είναι εντυπωσιακή.

Να πέσει το βίντεο.

@justmicroscope

 

♬ Stargazing (Slowed + Reverb) - Marcelo De Carvalho


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved