H Marvel δεν ανησυχεί πλέον για τα spoilers του Deadpool & Wolverine

Εδώ που τα λέμε φρόντισε και η ίδια να κάνει αρκετά, αλλά φαίνεται πως κρύβει τα καλά.

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σου κάνουν spoiler πριν από κάποια ταινία ή γενικά σε κάτι που προσμένεις καιρό; Ειδικά στην περίπτωση του MCU, τα spoilers αποδεδειγμένα καταστρέφουν την μισή αρχοντιά των ταινιών της, όπως είχε γίνει για παράδειγμα την εποχή του Spider-Man: No Way Home.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, το MCU έχει στηρίξει όλες του τις ελπίδες στο πολυαναμενόμενο Deadpool & Wolverine, ένα φιλμ που μας έχουν υποσχεθεί ότι θα βάλει ξανά το σύμπαν στον σωστό δρόμο, και βάσει του hype που έχει δημιουργηθεί έχουμε κάθε λόγο να το πιστεύουμε.

 

 

Το θέμα είναι όμως ότι η συγκεκριμένη ταινία έχει μια εξαιρετική δυναμική, μια ιστορία που θα φέρει πίσω πολλούς αγαπημένους ήρωες της Marvel -εδώ κεντρικό πρόσωπο είναι ο Hugh Jackman του Wolverine- σε σημείο που τα spoilers είναι αναπόφευκτα.

Ο Ryan Reynolds βέβαια τρόλαρε τους spoiler-άδες με τον πιο… Reynolds τρόπο.

Η ίδια η Marvel διαλέγει τον δρόμο των spoilers

Εκεί λοιπόν που κανείς δεν ήθελε να γίνονται αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο, το γεγονός ότι είναι τόσα πολλά τα cameos και οι αναπάντεχες συμμετοχές που θα δούμε στις 26 Ιουλίου -ημέρα πρεμιέρας του φιλμ- στην Marvel δεν ανησυχούν αν θα προηγηθεί κάποιο spoiler, αλλά αντιθέτως φρόντισε η ίδια να μας αποκαλύψει αρκετά τις τελευταίες βδομάδες.

Το τελευταίο μάλιστα έδειξε ότι έρχεται… Spider-Man

Αυτό όμως από το οποίο έχουμε πειστεί είναι ότι αυτό συνέβη προκειμένου να μας κάνουν το κατάλληλο teasing πριν δούμε το φιλμ ή απλώς να μας «χορτάσουν» με αποκαλύψεις προκειμένου να μην αναζητήσουμε άλλα μέχρι να δούμε την ταινία.

 

 

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε τον Blade του Wesley Snipes, αν θα επιστρέψει ο Robert Downey Jr. ως Iron Man ή ο Wolverine θα φορέσει επιτέλους την εικονική μάσκα του, αλλά σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία.

Η ταινία ξεκίνησε ήδη να παίζεται. Κλείστε αφτιά και μάτια μέχρι να τη δείτε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved