Youtube IShowSpeed Ποιος είσαι IShowSpeed που θα τα βάλεις με τον Ζλάταν;

Μπροστά στον Ζλάταν δεν γαβγίζεις ε; Μάλλον δαγκώνει ο Μέγας Ιμπραΐμοβιτς.

Ειλικρινά, τι να πει κανείς για αυτά που είδε από τον ερχομό του Youtuber, IShowSpeed στην Ελλάδα; Οι μισοί του γαβγίζανε, άλλοι μισοί τον βρίζανε, ύστερα γύρισε και δήλωσε δημόσια οτι το τούρκικο ντονέρ είναι καλύτερο από τον γύρο και γενικά η παρουσία του -κυρίως οι αντιδράσεις του κοινού- μας έκαναν να αναρωτηθούμε αρκετά για το επίπεδο στη χώρας.

 

 

O Youtuber των 26.1 εκατομμυρίων subscribers (το πραγματικό του όνομα είναι Darren Watkins) κατά την περιοδεία του στην Ευρώπη, εκτός της χώρας μας επισκέφθηκε επίσης τη Σουηδία, την Πολωνία και τη Νορβηγία, ωστόσο, τα καλύτερα ήρθαν όταν πέρασε τις πύλες στην μπουτίκ της Μίλαν.

Εκεί τον περίμενε η μεγάλη βεντέτα, όχι ο Μαλντίνι, αλλά ο Μέγας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Και για κακή του τύχη, μάλλον δεν ήξερε με ποιον έμπλεκε.

Πήγαμε και εμείς πρόσφατα στο Σαν Σίρο της Μίλαν.

Στον Ζλάταν δεν τολμάς να γαβγίσεις

«Γεια σου, Ζλέιταν Ιμπραχιμόβικ» του είπε όταν τον είδε και καταλάβαμε όλοι -κυρίως ο Ζλάταν- ότι δεν έχει ιδέα ποιος είναι.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που βρέθηκε στην μπουτίκ, ο Ζλάταν παραδέχτηκε ότι οι φανέλες με το όνομα του Speed και τον αριθμό #7 έχουν γίνει ανάρπαστες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εφάρμοζε τον ξεχωριστό χαρακτήρα του στον Speed, απλά και μόνο γιατί θεωρείται ο κορυφαίος Youtuber στον κόσμο. Και βάσει αυτών που είδαμε, μάλλον καταλάβαμε ότι ο «Ίμπρα-Καντάμπρα» δεν βρήκε αυτό που έψαχνε πραγματικά -ένα καινούργιο, αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο- στον ασέβαστο Youtuber. Και γιατί τον λέμε ασέβαστο; Μα διότι τόλμησε να γαβγίσει στον Ζλάταν και να επιχειρήσει να τον τριμπλάρει.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μπινιά στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το πλήρωσε!

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε διαιτητής για να δείξει κάποια κάρτα στον Ζλάταν, έκανε αυτό που όλοι θέλαμε να είχε συμβεί και στην Ελλάδα. Εννοείται ότι του έβαλε «ποδιά» και τον σώριασε στο πάτωμα.

 

 

Εμ, έτσι είναι όταν δεν ξέρεις τι εστί Ζλάταν. Και σίγουρα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της μέρας που περάσανε μαζί παρέα, ο IShowSpeed κατάλαβε ότι βρήκε τον κρυπτονίτη του.

Ζλάταν μας λείπεις από τα γήπεδα, αλλά παραμένεις ακόμα ένας showman. Και στις παρακάτω δουλειές είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψεις, εφόσον επιλέξεις να τις ακολουθήσεις.

Ιμπραΐμοβιτς: 5 δουλειές εκτός ποδοσφαίρου που σίγουρα δεν θα χρειαστεί οντισιόν

Δείτε παρακάτω πώς κύλησε ολόκληρη η μέρα του IShowSpeed με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved