Assosiated Press Ούτε καν η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ δεν κράτησε

Τελικά, πρέπει να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις ή είναι χαμένος χρόνος;

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στον Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια γάμου. Η Λατίνα σούπερ σταρ είναι μία από τις πιο σέξι, πληθωρικές και επιτυχημένες γυναίκες στον κόσμο, όπως και ο Μπεν Άφλεκ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Και παρά την έντονη επανασύνδεση που απασχόλησε τόσο πολύ τα media σε παγκόσμιο επίπεδο, ο χωρισμός τους ήταν και πάλι σφοδρός. 

To «Bennifer» έχει μόνο πράγματα να μας μάθει για τη σχέση μας

Ένα love story που έληξε άδοξα

Η JLo κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη, την ίδια μέρα με την επέτειο των δύο ετών από τη γαμήλια τελετή τους. Ακόμη, η επίσημη ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται στις 26 Απριλίου.

Είναι και επίσημο πλέον, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χωρίζουν οριστικά για δεύτερη φορά. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην πλέον σύζυγό της μετά από δύο χρόνια γάμου. Η αίτηση που κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες έβαλε τέλος στη σχέση του ζευγαριού που κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα ταμπλόιντ.

Τον Μάιο, η Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me… Now», με μια δήλωση που έγραφε: «Η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Η πρώτη τους σχέση έγινε, αφότου γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πρωταγωνίστησαν μαζί στο περιβόητο «Gigli» του 2003 και στο «Jersey Girl» του 2004, το ζευγάρι χώρισε αποδίδοντας εν μέρει την ευθύνη στην πίεση της δημοσιότητας.

 

Από πότε δεν έχει δικαίωμα ένας άντρας να βαριέται;

Η δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις

Και μέσα σε όλο αυτό το έντονο love story η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν μπόρεσαν να σώσουν τη σχέση τους. Σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί η υπέρκθεση στη δημοσιότητα είχε βλάψει τη σχέση τους, κάτι που φαίνεται να ισχύει και σήμερα. Ναι, λίγο πολύ έγινε το ίδιο, αφού συνήθως οι δεύτερες ευκαιρίες έχουν την ίδια κατάληξη με την πρώτη, τον χωρισμό.

Όσο καυτές και να είναι οι επανασυνδέσεις, πάντα κρύβουν μέσα τους και άλλες καταστάσεις όπως τους λόγους που έκαναν αυτή τη σχέση να τερματίσει και συνήθως είναι πάνω από ένας. Όση αστερόσκονη και να πασπαλίζει ένα ζευγάρι, ισχύει το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν παύουν να είναι ένας άντρας και μια γυναίκα, που χώρισαν και τα ξανά βρήκαν. Προφανώς εν προκειμένω υπήρχε μία τεράστια ερωτική χημεία, αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις οι πραγματικοί λόγοι που χώρισαν υπήρξαν στη γωνία. Στατιστικά να το πάρεις οι επανασυνδέσεις συνήθως καταλήγουν σε χωρισμό.

Δεν σημαίνει ότι μπορεί να λήξει με τσακωμούς, αλλά συνήθως κάπου λήγει. Και όχι γιατί ξανά ζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται, αλλά επειδή πολλές φορές είναι οι χαρακτήρες μας που δεν μας αφήνουν να ταιριάξουμε. Ίσως απλώς δεν μπορείτε να ταιριάξετε. 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved