Κανείς δεν θα υποτιμήσει τον Penguin

Το νέο trailer της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς συστήνει την βασιλεία του Πιγκουίνου.

Η Warner Bros. Discovery κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το «The Penguin», τη spinoff σειρά που επικεντρώνεται στον ομώνυμο γκάνγκστερ του Colin Farrell από το «The Batman» της DC. Τοποθετημένο αμέσως μετά τα γεγονότα της υπερπαραγωγικής ταινίας του 2022, η σειρά οκτώ επεισοδίων απεικονίζει τον χαρακτήρα που κάποτε ήταν γνωστός ως Oswald Cobblepot και την άνοδό του στην εξουσία στον υπόκοσμο της Gotham για να γίνει ένας από τους πιο διαβόητους κακούς στο σύμπαν του «Batman».

Μαζί με τον Farrell συμμετέχουν η Cristin Milioti ως η κόρη του Carmine Falcone, Sofia, ο Michael Zegen ως  Carmine Alberto και ο διθυραμβικός Clancy Brown ως Salvatore Maroni, ένας από τους πρώην κορυφαίους γκάνγκστερ της Gotham. Οι Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Carmen Ejogo, François Chau και David H. Holmes συμπληρώνουν το καστ.

 

 

Η Lauren LeFranc ("Agents of S.H.I.E.L.D.") υπογράφει το σενάριο ενώ είναι και εκτελεστική παραγωγός στο "The Penguin", ενώ ο συγγραφέας-σκηνοθέτης του "The Batman", Matt Reeves, είναι υπεύθυνος παραγωγή. Οι Colin Farrell, Dylan Clark, Daniel Pipski και Bill Carraro είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί, με τον Craig Zobel ("Mare of Easttown") να έχει σκηνοθέτησε τα τρία πρώτα επεισόδια.

Η παραγωγή ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023, αλλά σταμάτησε τον Ιούνιο λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, με τα γυρίσματα να συνεχίζονται την εβδομάδα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Φυσικά δεν ξεχνάμε το σίκουελ του «The Batman», με τίτλο «The Batman: Part II», που καθυστέρησε ένα χρόνο και θα βγει πλέον στους κινηματογράφους στις 2 Οκτωβρίου 2026.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved