ΙΝΤΙΜΕ Ντραγκόφσκι, ποιος superhero είσαι;

Τον ρόλο του Ιβάν Ντραγκό-φσκι σε υποθετικό remake του Rocky τον έχει στο τσεπάκι. Και σαν superhero όμως το έχει και πολύ μάλιστα.

Δεν περνούσε τίποτα από τη γραμμή του τέρματος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λανς και βασικός υπαίτιος ήταν ξεκάθαρα ο Μπαρτουόμιεϊ Ντραγκόφσκι. Ο Πολωνός γκολκίπερ όρθωσε ανάστημα και σαν τον Γκάνταλφ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έλεγε συνεχώς «You shall not Pass» στα γαλλικά «ορκ» και το ΟΑΚΑ πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση, ειδικά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

 

 

Ασχέτως όμως των γκολ των Πελίστρι και Τετέ, ή του προπονητικού τρικ του Ντιέγκο Αλόνσο με τις τρεις αλλαγές στο 60’, αν δεν υπήρχε ο superhero των γκολπόστ, η πρόκριση δύσκολα θα είχε έρθει.

Γενικώς η πρόκριση γράφει το όνομά του.

Κοιτάζοντας τον Ντραγκόφσκι, βάσει επιβλητικού παρουσιαστικού και κυρίως των υπερδυνάμεων και της αυταπάρνησης να προστατεύει -την εστία του- θα λέγαμε ότι έχει όλο το πακέτο για superhero, κάνοντάς τον την πρώτη επιλογή σε περίπτωση που Marvel ή Dc αναζητήσουν στην ελληνική Super League τους επόμενους πρωταγωνιστές τους.

Εμείς πάντως έχουμε καταλήξει ποιους θα θέλαμε να παίξει, γιατί είναι ο ίδιος ένας από αυτούς. Ξεκινάμε:

 

Punisher

Θα είναι outsider μεν, αλλά φαντάσου τον με την μπλούζα με τη  νεκροκεφαλή να εφορμά στο άντρο των κακών και να θερίζει κόσμο με δύο αυτόματα στα χέρια. Βγάζει νόημα, αλλά μάλλον θα είναι η τρίτη επιλογή. Ο Ντραγκόφσκι άλλωστε είναι αυθεντικός hero, όχι anti-hero.

Ποιοι θα θέλαμε να πλαισιώσουν τον «Punisher» Δημήτρη Λάλο στην ελληνική Marvel;

punisher drago

 

Galactus

Και μόνο που απλώνει το τεράστιο κορμί του, κάνει το τέρμα των 7 μέτρων να μοιάζει με εκείνο του 5x5. Γίνεται μετά να μην μας θυμίζει τον αντίπαλο των Fantastic Four, ειδικά στο leaked video που κυκλοφόρησε από την ταινία που περιμένουμε με ανυπομονησία;

 

 

Aquaman

Είναι γεννημένος για τον ρόλο και τώρα που ο Jason Momoa αποχώρησε από τον ρόλο έχει κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Στην τελική έτσι έπρεπε να είναι ο Aquaman. Ψηλός, επιβλητικός, τρομακτικός, με σούπερ δυνάμεις, να υπερασπίζεται την εστία της Ατλαντίδας με κάθε κόστος και να είναι… ξανθός. Ντράγκο έχεις όλο το πακέτο, σκέψου το. Αν είναι να φύγεις με μεταγραφή, μόνο για το Hollywood.

 

dragowski

 

Colossus

Λόγω προφοράς, πέρα από τα τιτάνια μούσκουλα, ο Ντραγκόφσκι θα μπορούσε να είναι μεταλλαγμένος που να μάχεται για τη σωτηρία της άμυνάς του. Δεν είναι Wolverine γιατί ήθελε παραπάνω μαλλί, αν αρχίσει να γρατζουνάει κόσμο, τότε θα το σκεφτούμε. Μέχρι τότε θα παίζει ξυλίκι με τον Juggernaut.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved