H καλύτερη Cameron Diaz ήταν η Tina Carlyle στη «Μάσκα»

Όταν ένα μοντέλο μπήκε με εκτυφλωτικό τρόπο στη ζωή μας.

Δεν πάει να έχουν περάσει 30 χρόνια από το 1994, η χρονιά που ένα κόμικ-βάρβαρο και μπρουτάλ μπήκε στη ζωή μας με άλλο, πιο κωμικό στιλ και κατάφερε να παρουσιάσει τον Jim Carrey στο ευρύ κοινό, με έναν ρόλο που μνημονεύεται μέχρι σήμερα ως ο κορυφαίος του. Μιλάμε για την Μάσκα.

 

 

Μαζί όμως με τον μετέπειτα Ace Ventura και Ψευταρά της καρδιάς μας, η εμβληματική ταινία έκρυβε ένα διαμαντάκι που εξελίχθηκε σε πραγματικό «θησαυρό» για τα επόμενα χρόνια. Και το «κόσμημα» αυτό άκουγε σε ένα άγνωστο τότε όνομα, που τα επόμενα χρόνια θα μνημονευόταν για την σέξι εμφάνισή της: Cameron Diaz.

 

AP02052002944

 

Πριν από την Μάσκα, η Cameron Diaz δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία στην υποκριτική, έχοντας εργαστεί κυρίως ως μοντέλο. Ωστόσο, βλέποντάς την ως σαγηνευτική τραγουδίστρια Tina Carlyle, μπορούμε να πούμε ότι αυτός ο ρόλος ήταν κομμένος και ραμμένος για εκείνη. Και μόνο εκείνη.

Εκθαμβωτική από την μία, με ατέρμονο sexiness που δεν σε άφηνε να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, παράλληλα όμως και με μια αίσθηση αθωότητας που έκανε τον χαρακτήρα της αξέχαστο. Από την πρώτη κιόλας σκηνή της.

 

 

Μπορούμε να πούμε ότι στο φιλμ, η Tina ήταν ο ιδανικός κρίκος για την εξισορρόπηση ανάμεσα στα δύο άκρα του πρωταγωνιστή, Jim Carrey. Αυτού του χάσματος ανάμεσα στον φοβισμένο και κάπως ατσούμπαλο Stanley Ipkiss και την υπερβολική και χαοτική ενέργεια της Μάσκας.

Η Μάσκα από το πουθενά εξελίχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες των 90’s και θεωρείται σήμερα κλασική. Σαφώς και όλα τα φώτα πήγαν στον Carrey, αλλά ήταν η ερμηνεία της Cameron Diaz που μέχρι σήμερα θεωρείται η μεγάλη ανακάλυψη του Hollywood

 

 

Και όλα ξεκίνησαν από έναν δεύτερο ρόλο σε μια ταινία που κανείς δεν περίμενε να κάνει τέτοια επιτυχία. Από το πουθενά προκύπτουν τα καλύτερα. Μια χαρά ήταν το Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη ή Οι Άγγελοι του Τσάρλι, σαν την Tina Carlyle δεν ήταν. 

Το «Κάτι Τρέχει Με Τη Μαίρη» πάντως ήταν ο αληθινός «πρόδρομος» του OnlyFans

tina carlyle

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved