Instagram hay_welch Η Hawk Tuah Girl είναι πιο κουλ από όσο φαντάζεσαι

«Όχι δεν έχω OnlyFans» και «έχω δικά μου προϊόντα Hawk Tuah» είναι μερικά από τα λεγόμενά της.

Δεν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει με την περίπτωση της «Hawk Tuah Girl» -a.k.a. Hailey Welch- η οποία από μία και μόνο ατάκα της έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο και με κάθε ευκαιρία γίνεται viral. Ακόμα και αν δεν πει τίποτα το ουσιαστικό.

Τι είναι το Hawk Tuah που έπαθαν όλοι αμόκ;

 

Σαφώς και για κάποιους είναι πολύ επιθετικό το «μάρκετινγκ» που παίζει -ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η ατάκα της αφορά το φτύσιμο κατά τη συνεύρεση με έναν άντρα στο κρεβάτι- αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, οι Hailey είναι μια hot παρουσία που θέλουμε ακόμα και σήμερα να βλέπουμε.

 

H «Hawk Tuah Girl» γνώρισε τον Shaq και δεν θα πάει καλά αυτό

Δεν ντρέπεται να πει τα πράγματα με το όνομά τους

Όπως ξέραμε από τον πρώτο καιρό, η ίδια δέχτηκε πολλές σεξιστικές επιθέσεις λόγω της ατάκας της, στο δια ταύτα όμως, αποδείχθηκε ότι περισσότερο καλό της έκανε η δημοσιότητα καθώς απολαμβάνει πολλά από τα καλά της αναγνωρισιμότητάς της.

Και το καλύτερο; Μοιάζει πολύ κουλ για να μην την συμπαθήσεις. Η ίδια αποφάσισε να φανερώσει 3 θετικά που της συνέβησαν και 3 αρνητικά στα social media λύνοντας όλες τις απορίες μας σχετικά με την περιβόητη περσόνα της.

 

 

Και μάλλον έχουμε ακόμα να δούμε πολλά από εκείνη. Αφού δείτε το παραπάνω βίντεο, απολαύστε την και στο άλμπουμ που ακολουθεί:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved