Assosiated Press Η vintage «Emrata» ομορφαίνει πάντα τον κόσμο γύρω της

Με τέτοια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024, ποιος να της αντισταθεί;

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει πιο αποκαλυπτική στις περισσότερες φωτογραφίες της, αυτό δεν σημαίνει ότι η Emily Ratajkowski δεν ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις όταν εμφανίζεται ντυμένη. Άλλωστε ένα ωραίο φόρεμα αναβαθμίζει πάντα τα δυνατά σου σημεία, κάτι που εξυπακούεται στην περίπτωση της σέξι περσόνας.

Η Emily Ratajkowski δε θέλει να βλέπει γυμνούς τους αστραγάλους σου

Με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024 τράβηξε τα βλέμματα όλων βάζοντας sex appeal και κομψότητα στην ίδια πρόταση.

 

 

Φορώντας ένα εκθαμβωτικό, αιθέριο φόρεμα Gucci by Tom Ford από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2004 με brat green χρώμα η Ratajkowski κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα τόσο για το στιλ της όσο και για την αβίαστη φινέτσα της.

Η αισθαντική πλευρά της Έμιλι Ραταϊκόφσκι μέσα από 10 φωτογραφίες

Το φόρεμα, με διαφάνειες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ανέδειξε τη σιλουέτα της, ενώ η επιλογή απλών αξεσουάρ και μακιγιάζ τόνισε ακόμα περισσότερο τη φυσική της ομορφιά, κάνοντάς την μια από τις πιο αξιομνημόνευτες παρουσίες του φεστιβάλ.

 

 

Καθεμιά από τις φωτογραφίες της είναι έργο τέχνης και ειλικρινά δεν έχουμε σταματήσει να χαζεύουμε το Instagram της. Εμείς πάντα θα ζηλεύουμε τον Ben Affleck που ήταν «σε σχέση» μαζί της για τις ανάγκες της ταινίας Gone Girl.

Αν και εκεί είχε να τα βάλει με την Rosamund Pike.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved