H Σωτηρία κάνει το Power of Love να φαίνεται ποιοτικό

Χαλαρή, πανέμορφη και ακομπλεξάριστη, εξελίσσεται στην μεγαλύτερη τηλεοπτική μας καψούρα.

Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, την βρίσκουμε με την τρέλα του Γιώργου Κόρκα ο οποίος έχει κάνει την τρολιά τέχνη, αλλά η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Power of Love είναι μία και λέγεται Σωτηρία ΔεμίρογλουΜια γυναίκα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και αφοπλιστική εμφάνιση, η οποία κατάφερε να κερδίσει την προσοχή τόσο των συμπαικτών της όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

Η Σωτηρία δεν είναι μόνο μια όμορφη γυναίκα, αλλά και μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικεί. Στο παιχνίδι, δεν φοβήθηκε να δείξει τον αυθεντικό της εαυτό, είτε αυτό σήμαινε να εκφράσει έντονα τα συναισθήματά της είτε να υπερασπιστεί τις απόψεις της με πάθος.

 

 

Θα μας πείτε, τι σχέση έχει το Power of Love και η ποιότητα; Και εμείς απορούμε που το λέμε, αλλά καμιά φορά τα αναπάντεχα στη ζωή έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, έτσι και η Σωτηρία ήρθε στη ζωή μας από το πλέον αναπάντεχο reality show.

 

 

Μπορεί ακόμα και σήμερα το αντρικό κοινό να διχάζεται προσπαθώντας να καταλάβει γιατί είναι τόσο κολλημένη με τον Νίκο Πελετιέ, παρόλα αυτά το σύγχρονο Power of Love δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα, ακόμα και με Γιώργο Κόρκα μέσα, αν δεν ήταν η εκτυφλωτική γυναίκα που έκανε τους πάντες να την λατρέψουν για την προσωπικότητά της και μετά για το εκθαμβωτικό της πρόσωπο.

Απολαύστε την στο παρακάτω άλμπουμ από στιγμιότυπα από το παιχνίδι αλλά και το προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved