Instagram kickkennedy O Ben Affleck πήγε ήδη παρακάτω για χάρη της Kick Kennedy;

Μετά τον χωρισμό από την JLo, ξεκίνησε παρτίδα με μέλος της πιο διάσημης πολιτικά οικογένειας των ΗΠΑ. Τουλάχιστον αυτά υποστηρίζουν οι φήμες.

Όταν ακούς τη λέξη «Kennedy» το μυαλό σου, ορθώς, ταξιδεύει στον JFK αλλά και τον αδερφό του «Bobby» Kennedy, δύο άντρες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο αμερικανικό πολιτικό γίγνεσθαι. Για τον Ben Affleck από την άλλη μπορεί να μην γνωρίζουμε κάτι στο γενεαλογικό δέντρο περί ενασχόλησης με την πολιτική, ακόμα και τώρα που το Page Six αποκάλυψε ότι βρίσκεται συχνά έξω με την εγγονή του Robert Kennedy και κόρη του Robert F. Kennedy Jr, Kick Kennedy.

 

 

Το πραγματικό της όνομα είναι Kathlin Kennedy, γεννήθηκε το 1988 και έχει εργαστεί στο χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης, με εμφανίσεις σε σειρές και παραγωγές. Εκτός από τη δουλειά της στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο και την ανάμειξή της σε διάφορες κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

Ούτε καν η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ δεν κράτησε

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία που να επιβεβαιώνει ότι έχει συνάψει σχέση με τον Ben Affleck, λίγες μέρες μάλιστα μετά το διαζύγιό του με την Jennifer Lopez.

Το αν ισχύει τελικά ή απλώς κάνουν… παρέα, ο χρόνος θα το δείξει. Μέχρι τότε δείτε καλύτερα ποια είναι η Kick Kennedy στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved