associated press Το ποδοσφαιρικό τρολάρισμα της χρονιάς ήρθε από τον Μπαπέ

Ο Γάλλος superstar της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στο trash talking του αντίπαλου τερματοφύλακα και ο συμπαίκτης του δάκρυσε από τα γέλια.

Τον λατρεύεις ή όχι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έχει κατακτήσει ήδη το Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα θέλει να σηκώσει το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε με την Παρί, τότε επιθυμεί να το κάνει με τους καλύτερους.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη. Φαίνεται από το χαμόγελό του και τις κινήσεις του. Απολαμβάνει το άθλημα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τρολάρισμα απέναντι στον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρθία.

 

 

Με την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, ο Γκαρθία τον πλησιάζει και ξεκινάει το trash talking. Ο Γάλλος superstar δεν τα έχασε αλλά του απάντησε με ειλικρίνεια πως δεν μπορούσε να καταλάβει λέξη από τα όσα του έλεγε. 

 

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε μια γ@μhμενh λέξη από όσα μου λες», του τόνισε ο Μπαπέ γελώντας, με τον συμπαίκτη του, Λούκας Βάσκεθ, να ξεσπάει σε γέλια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved