Pexels Τα φαγητά που θα σε κρατάνε πάντα «όρθιο»

Όλα ξεκινούν από τη διατροφή. Ακόμα και η σεξουαλική σου ζωή. 

Εάν παλεύεις με τη στυτική δυσλειτουργία ή δεν μπορείς να παραμείνεις σκληρός εκεί κάτω κατά τη διάρκεια του σεξ, η διατροφή σου ενδεχομένως να παίζει ρόλο. Καθώς μια άθλια δίαιτα μπορεί να κάνει περισσότερα από το να καταστρέψει τη μέση σου - μπορεί επίσης να στείλει τη στύση σου στα Τάρταρα.

Μερικά από τα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία και νεύρα στο σώμα σου βρίσκονται στο πέος σου. Αν κάθε μέρα τρως σκουπίδια σκουπίδια όπως πίτσα και πατάτες, τα αιμοφόρα αγγεία σας μπορεί να φράξουν με λίπος και χοληστερόλη. Αυτό περιορίζει τη ροή του αίματος στο πέος σοθ, εμποδίζοντάς σας να δυσκολευτείς όταν είσαι έτοιμος για δράση και ακόμη και να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία της καρδιάς σου. Πολλές από αυτές τις τροφές μπορούν επίσης να αυξήσουν τις πιθανότητές σου να αναπτύξεις υψηλή αρτηριακή πίεση.

 

 

Όχι όμως οι παρακάτω τροφές που θα αποδειχθούν σωτήριες.

Διάβασε επίσης: Πόση ώρα πρέπει τελικά να διαρκεί το σεξ

 

Γαλοπούλα και φιστίκια

Σύμφωνα με έρευνες, η αργινίνη αποδεικνύεται χρήσιμη για τη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας στυτικής δυσλειτουργίας. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αργινίνη περιλαμβάνουν τη γαλοπούλα, το κοτόπουλο, τα φιστίκια και τη σόγια.

Σπανάκι

Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα από τα βασικά συστατικά για την ανάπτυξη καλής στύσης. Αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της στύσης.

Καφές

Ο πρωινός καφές σας μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή, σύμφωνα με μια μελέτη σε περισσότερους από 3.700 άνδρες από το Κέντρο Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Χιούστον. Όσοι έπιναν 2 έως 3 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, είχαν λιγότερες πιθανότητες να αναφέρουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας σε σχέση με τους άνδρες που παρέλειψαν τον καφέ. Γιατί; Η καφεΐνη πυροδοτεί μια σειρά από επιδράσεις στο σώμα σας που βοηθούν τις αρτηρίες στο πέος σας να χαλαρώσουν και να αυξηθεί η ροή του αίματος.

Σολομό και κρόκοι αβγού

Η βιταμίνη D είναι φίλη σου και αυτές εδώ οι τροφές σίγουρα θα βοηθήσουν την κατάσταση εκεί κάτω. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης - η δύναμη πίσω από τη σεξουαλική σας ορμή - αυξήθηκαν σημαντικά στους άνδρες που έπαιρναν μεγάλες δόσεις βιταμίνης D. Όταν δεν λαμβάνεις αρκετή βιταμίνη, μειώνεις το μονοξείδιο του αζώτου στο σώμα σου, μια ένωση που βοηθά στη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων σου. Χωρίς αυτό, τα αιμοφόρα αγγεία σου δεν μπορούν να χαλαρώσουν, εμποδίζοντας τη ροή του αίματος στο πέος σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved