Μόλις έχεις φτάσει στο οικογενειακό τραπέζι και σε περιμένει στη μέση ένα μεγάλο και λαχταριστό κοτόπουλο. «Να μην του ρίξω λίγη μουσταρδίτσα για να πάρει γεύση και να… γλιστράει;» αναρωτιέσαι. Επειδή όμως είσαι στον όγκο -σε ξέρω καλά- πιο πολύ χαίρεσαι που από το γεύμα θα πάρεις κυρίως πρωτεΐνη. Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι ότι μαζί με τη συγκεκριμένη βιταμίνη παίρνεις και έξτρα αυξητική ορμόνη. Όχι δεν είναι κρυμμένη στο κοτόπουλο, αλλά στη μουστάρδα. Δεν σου λέω παπάτζες, ισχύει.
Σύμφωνα με μια έρευνα του Journal of the Federation Of American Societies For Experimental Biology – ναι όλο αυτό το μακρινάρι – αναφέρεται πως μέσα στην καυτερή σως που κοσμεί συνήθως τα πιο πικάντικα φαγητά, βρίσκονται συστατικά που ενεργοποιούν τον οργανισμό με παρόμοιο τρόπο όπως και τα αναβολικά. Για να γίνεις όπως ο Bane βέβαια, θα πρέπει θα πρέπει να πιεις ολόκληρο το εργοστάσιο παραγωγής, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δεν θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη.
Το συστατικό «ομομπραζινολίδη» που περιέχει η μουστάρδα, συνθέτει πρωτεΐνη και παράγει μάζα, χωρίς οι παρενέργειές της να έχουν σχέση με αυτά που παίρνουν οι κλασικοί γυμναστηριακοί τύποι. Οπότε φίλε μην ντραπείς να ρίξεις μουσταρδίτσα μέσα στο φαγητό. Κάν' το γρήγορα και καβατζωτά όμως, διότι η WADA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ντόπινγκ) έτσι όπως πάει θα μας κόψει μέχρι και τα Hot Dog...