Πίτερ Κράουτς και... ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ!

Ο ψηλέας το έζησε όσο δεν πάει σε συναυλία των Kasabian κι αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη.

Στο γήπεδο μπορείς να τον κατηγορήσεις για χίλια δυο πράγματα. Πριν περίπου μια δεκαετία, μας έδωσε την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ο νέος μεγάλος επιθετικός της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας αλλά εδώ και λίγα χρόνια οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν αν παίζει ακόμα μπάλα.

Και όμως o Peter Crouch αγωνίζεται (υποτίθεται) ακόμα στην Premier League και τη Stoke City και στα 37 του έχει τον τρόπο να κλέβει την παράσταση με τα «μαγικά» του. Έστω και αν αυτά γίνονται εκτός γηπέδου.

Όπως καλή ώρα το… τρίποντο διαβήτη προκειμένου να πείσει τον Southgate να τον πάρει στην Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ.

 

 

Ο δίμετρος ποδοσφαιριστής τελικά δεν τα κατάφερε να ταξιδέψει στη Ρωσία, ωστόσο δεν τα έβαψε μαύρα. Έτρεξε να γίνει ένα με το κοινό σε συναυλία των Kasabian στο Isle of Wight της Αγγλίας και να απολαμβάνει το μοσπιτάκι του όσο δεν πάει. Το ότι έριχνε ένα κεφάλι σε όλο τον κόσμο δεν γινόταν να μην τον κάνει αντιληπτό, κάτι που ανάγκασε ακόμη και το συγκρότημα να φωνάξει ρυθμικά: «Crouchy, get down, I can see ya».

 

 

Ο Crouch είναι τρέλα και ξέρει πώς να διασκεδάζει. Θα μπορούσε να είναι καθισμένος στην ειδική κερκίδα των VIP αγκαλιά με μια σαμπάνια και να απολαμβάνει τη συναυλία πλάι σε κάποια αιθέρια ύπαρξη. Ωστόσο εκείνος μπούκαρε ανάμεσα στο κοινό και το έζησε σαν πραγματικός γκρούπι. Τρελό ρισπέτο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved