ΙΝΤΙΜΕ Το «Απόψε Είμαι Κοντά Σου» κάλυψε όλη την Αθήνα

Το τραγούδι που συγκλόνισε το Καλλιμάρμαρο στην συναυλία για τα Τέμπη.

Ήταν δεδομένο ότι η νύχτα της 11ης Οκτωβρίου θα έφερνε πολύ κόσμο στο Καλλιμάρμαρο, με αφορμή τη συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

 

Το έβλεπε κανείς άλλωστε από την έξτρα κίνηση που υπήρχε στους δρόμους οι οποίοι οδηγούσαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ οι Σταθμοί του ΜΕΤΡΟ είχαν γεμίσει από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, καθώς εξυπηρέτησαν πολύ κόσμο που ήθελε να παραβρεθεί στο event με το συγκεκριμένο μέσο.

Χιλιάδες άνθρωποι, κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στη συναυλία μνήμης, προκειμένου να ενωθούν με τα λόγια και τη μουσική σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως οι Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινή Θνητοί, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Όλο το διαδίκτυο αποθεώνει τον Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία στα Τέμπη

4413122

Οι 4 λέξεις που άγγιξαν τις ψυχές όλων

Από τις συγκλονιστικότερες στιγμές, ήταν το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά αφιερωμένο στις 57 ψυχές που χάθηκαν. Ένα άσμα με ειδικό βάρος και λόγια που άγγιξαν την καρδιά όλων στο Καλλιμάρμαρο: «Απόψε Είμαι Κοντά Σου». Ένα τραγούδι που όπως είπε ο ίδιος έγραψε την προηγούμενη νύχτα και οι στίχοι του λύγισαν και τους πιο δυνατούς.

 

 

Τα λόγια είναι περιττά, μόνο η εικόνα και ο ήχος μετράνε. Δείτε παρακάτω εικόνες από την ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved