Ποιος είναι ο πιο ευγενικός και ποιος ο πιο αγενής Έλληνας επώνυμος που έχεις γνωρίσει;

Ένα thread στο Reddit ξεγυμνώνει τους Έλληνες επώνυμους και οι απαντήσεις των χρηστών σοκάρουν. Κλισέ; Όχι όταν μάθεις τις ιστορίες τους.

Ποτέ μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει μία όμορφη ιστορία. Γιατί το αναφέρουμε; Διότι η κοινή γνώμη λατρεύει για ίντριγκα. Θέλει να μαθαίνει ιστορίες για τους celebrities και να κοιτάει μέσα από την κλειδαρότρυπα. Όσο και να μη θέλει να το παραδεχτεί είναι μία οικουμενική αλήθεια. Ανεξαρτήτως αν ισχύει ή όχι, δε θέλει να χαλάσει την ιστορία που έχει πλάσει κάποιος και του την έχει σερβίρει τόσο όμορφα. Είναι λαχταριστό το κουτσομπολιό στο Γκοσιπάτο. Τον κουτσομπόλη πολλοί εμίσησαν, το κουτσομπολιό ουδείς.

reddit

 

Γιατί ο πρόλογος; Διότι ένα thread στο Reddit ξεγυμνώνει τους Έλληνες επώνυμους στο ερώτημα: Ποιος είναι ο πιο ευγενικός και ποιος ο πιο αγενής Έλληνας επώνυμος που έχεις γνωρίσει;

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από την τραγωδία των Τεμπών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Οι απαντήσεις δεν είναι αυτές που περιμένεις. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποτελεί το τοτέμ της ευγένειας ενώ η Χάρις Αλεξίου παίρνει άσχημες κριτικές. Εμείς θα πάρουμε αποστάσεις και θα αφήσουμε τον κόσμο να διηγηθεί την ιστορία του.

reddit1

reddit2

reddit3

reddit4

reddit5

reddit6



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved