Η Saoirse Ronan θέλει να παίξει την πρώτη Bond Villain

Προσυπογράφουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Η Ιρλανδή σταρ Saoirse Ronan (το όνομά της προφέρεται Σέρζεα) παίζει από πιτσιρίκα σε πολλά αναγνωρισμένα δράματα που την βοήθησαν να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της. Με την καριέρα της να έχει μόνο ανοδική πορεία, είναι πλέον έτοιμη για ακόμα πιο φιλόδοξους ρόλους.

Η ηθοποιός σχολίασε πως επιθυμεί να ενταχθεί στο franchise του James Bond ως Bond Villain, έναν ρόλο που δεν τον έχουμε δει σε γυναίκες και που θα ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον υποκριτικά. Ενώ υπήρξαν διάφοροι κακοί γυναικείοι χαρακτήρες κατά τις δεκαετίες που ο 007 κοσμούσε τις οθόνες μας -θυμηθείτε την Famke Janssen- λίγες είχαν εξέχοντες ρόλους στην ίδια κλίμακα με τους άνδρες κακούς.

 

 

Όταν πολλοί άνθρωποι σκέφτονται γυναίκες στα James Bond, σκέφτονται τα Bond Girls, αλλά η Ronan είναι έτοιμη να αμφισβητήσει τον ρόλο των γυναικείων χαρακτήρων στο franchise και να σταθεί απέναντι στον επόμενο 007. Στο podcast Happy Sad Confused, η Ronan επιβεβαίωσε ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία James Bond και να κάνει τον κεντρικό κακό. Πρότεινε επίσης ότι ο χαρακτήρας θα έπρεπε να έχει διαφορετικό χρώμα μαλλιών, επειδή «Έχω την αίσθηση πως όταν κάνουν κακούς στις ταινίες, τους κάνουν πάντα πολύ ξανθούς και εμφανίσιμους».

Η ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί να δει τον εαυτό της να κάνει χαρακτήρα στο Marvel Universe και αν έπρεπε να διαλέξει θα προτιμούσε χίλιες φορές μία ταινία του James Bond. Μέχρι την επόμενη ταινία πάντως, έχει χρόνο να επεκτείνει κι άλλο την καριέρα της και τελικά να βάλει τον ρόλο στο τσεπάκι.

Σίγουρα πάντως της πάει.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved