associated press Ρώτησαν τον Jude Law για το πιο τρομακτικό ζώο και έδωσε την πιο επική απάντηση ever

Καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show που παρουσιάζει ο Stephen Colbert, ο Λονδρέζος star κατάφερε να γίνει viral για όλους τους σωστούς λόγους.

Αν υπάρχει ένας άντρας που καταφέρνει να κάνει γοητευτική την αραίωση, τότε αυτός είναι ο Jude Law. Έχει αγκαλιάσει τις ατέλειες του εαυτού του και τις έχει κάνει πλεονέκτημα. Πώς το κατάφερε; Αυτή είναι μία καλή ερώτηση που πρέπει να του γίνει στην επόμενη συνέντευξη. Είμαστε σίγουροι πως θα μας δώσει μία επιθυμητή απάντηση, όπως ακριβώς μας έχει μάθει τόσα χρόνια.

 

JudeLaw1

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απάντηση που έδωσε στον παρουσιαστή Stephen Colbert, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, στην εκπομπή The Late Show. Ερωτηθείς για το ποιο θεωρεί το πιο τρομακτικό ζώο, ήταν αφοπλιστικός: «fascist homo sapiens». Χρειάστηκε τρεις λέξεις ώστε να δώσει την πιο έξυπνη και απρόσμενη απάντηση κάνοντας το κοινό να τον χειροκροτήσει. “Ο φασίστας homo sapiens”, λοιπόν. 

«Κάποτε στη Νίκαια»: Όταν η Βίκυ Καγιά έριξε χυλόπιτα στον Jude Law

Ο έμπειρος παρουσιαστής δε θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία: “Ναι. Δυστυχώς δεν πρόκειται πια για είδος υπό εξαφάνιση. Έχουν αρχίσει να ξεπηδούν”, απάντησε, με τους δύο άντρες να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα απόσπασμα που αμέσως έγινε viral στα social media.

 

 

Λίγα λόγια για το “The Late Show with Stephen Colbert”

είναι μία δημοφιλής αμερικανική βραδινή talk show εκπομπή, που προβάλλεται στο κανάλι CBS. Την παρουσιάζει ο κωμικός και παρουσιαστής Stephen Colbert, ο οποίος αναλαμβάνει συνεντεύξεις με διάσημους καλεσμένους, όπως ηθοποιούς, μουσικούς, πολιτικούς και άλλες δημόσιες προσωπικότητες. Η εκπομπή περιλαμβάνει χιουμοριστικά σχόλια για την επικαιρότητα, σκετς και συζητήσεις που συχνά σχετίζονται με την πολιτική και την ποπ κουλτούρα.

 

 

Η εκπομπή είναι μέρος της παράδοσης των βραδινών talk shows στις ΗΠΑ και διαδέχθηκε το The Late Show with David Letterman, που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές. Ο Colbert φέρνει το δικό του πολιτικό και κοινωνικό χιούμορ στην εκπομπή, το οποίο τον έκανε γνωστό και από την προηγούμενη εκπομπή του, το The Colbert Report.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved