To OnlyFans αποδείχτηκε η πλέον «χρυσή» επένδυση

Με έσοδα τόσων δισεκατομμυρίων, μάλλον κάτι έχει γίνει σωστά.

Όση κριτική και να έχει δεχτεί, όσο και να παραμένει υπό αμφισβήτηση, έχει σαρώσει τα πάντα και τα έσοδά του ξεπέρασαν τα 6 δις σε ένα χρόνο. Φανατικοί χρήστες, φανατικό κοινό που από ότι φαίνεται δεν σταματά να γεννά λεφτά. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων «OnlyFans» ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των εσόδων της για το οικονομικό έτος 2023, σημειώνοντας κέρδη ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 29%, φτάνοντας τα 4,12 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι πληρωμές που έγιναν μέσω της πλατφόρμας έφτασαν στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, μιλώντας για αύξηση 19% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Όσο και να κρύβεσαι, ξέρουμε ότι χρησιμοποιείς το OnlyFans

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι ότι από αυτό το ποσό, οι δημιουργοί περιεχομένου έλαβαν συνολικά 5,32 δισεκατομμύρια δολάρια, με μέσο εισόδημα περίπου 1.300 δολάρια ανά δημιουργό.

Ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, Leonid Radvinsky, κέρδισε 472 εκατομμύρια δολάρια σε μερίσματα για το 2023. Επιπλέον, η συνδρομητική βάση της πλατφόρμας αυξήθηκε  κατά 28%, φτάνοντας τους 305 εκατομμύρια συνδρομητές. Παράλληλα, η πλατφόρμα διατηρεί μια σχετικά μικρή ομάδα εργαζομένων, με μέσο όρο 42 υπαλλήλους ανά μήνα.

Με πάνω από 300 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, που συγκεντρώθηκαν σε διάστημα πέντε ετών, η OnlyFans αύξησε τα ακαθάριστα ετήσια έσοδα από 300 εκατομμύρια δολάρια σε 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

 

 

Από το 2019, οι δημιουργοί του OnlyFans έχουν κερδίσει 15 δισεκατομμύρια δολάρια με 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια που μόνο το 2023 (+19% από έτος σε έτος). Όσον αφορά το πλαίσιο, αυτό που συγκέντρωσαν οι δημιουργοί πέρυσι ξεπέρασε τις συνολικές μισθοδοσίες παικτών τόσο του NBA όσο και της αγγλικής Premier League, αντίστοιχα.

 

Για την ιστορία, το OnlyFans έκανε το ντεμπούτο του το 2016 και είναι κυρίως για το περιεχόμενο ενηλικών. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως το OnlyFans είναι μια από τις ασφαλέστερες πλατφόρμες τέτοιου τύπου επειδή απαιτεί εκτεταμένη διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας προτού κάποιος μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό.
Οι δημιουργοί παίρνουν το 80% των πληρωμών που πραγματοποιούνται από τους χρήστες της πλατφόρμας.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved