Έρχεται το Oktoberfest Athens 2024 στο Γκάζι

Δέκα ημέρες έμειναν για την έναρξη του OKTOBERFEST ATHENS 2024.

Από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και για 4 ημέρες, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας του κόσμου έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά, στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι στις 3-4-5-6 Οκτωβρίου, με την υποστήριξη του Athens Street Food Festival.

Η μεγάλη επιτυχία και το sold out και στις τέσσερις ημέρες του περσινού, πρώτου Oktoberfest Athens ήταν μόνο η αρχή. Με τα εισιτήρια να έχουν ήδη προπωληθεί πριν καν να ξεκινήσει το φεστιβάλ, δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αυθεντική OKTOBERFEST εμπειρία.

To Oktoberfest πραγματοποιείται στο Μόναχο από το 1810 και καθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 6.000.000 επισκέπτες, όντας το μεγαλύτερο “παραδοσιακό” φεστιβάλ στον πλανήτη. Παράλληλα, διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο συμμετέχουν στους εορτασμούς, υπό την αιγίδα του επίσημου Oktoberfest.

Φέτος, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο και το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Ελλάδας ενώνουν για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις τους και υπόσχονται 4 ημέρες γεμάτες γερμανική μπύρα! Ειδικά βαρέλια περιορισμένης σοδείας θα έρθουν από την Βαυαρία στην Αθήνα, ειδικά για το Oktoberfest της Αθήνας.

 

Oktobefest-Athens-2024.jpg

 

 

Φυσικά, θα υπάρχουν και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που κάνουν το Oktoberfest τόσο ξεχωριστό: η παραδοσιακή γερμανική κουζίνα, οι παραδοσιακές γερμανικές ενδυμασίες, αλλά και το πιο fun πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων, με Αλέξανδρο Τσουβέλα, Wedding Singers, Cult Battles (για πρώτη φορά στην Αθήνα) και 80ς-90ς πάρτυ με Πωλίνα, Κώστα Μπίγαλη και Σοφία Βόσσου!

Το πρόγραμμα των ζωντανών εμφανίσεων είναι το εξής:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου Αλεξανδρος Τσουβέλας

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου Wedding Singers

Σάββατο 5 Οκτωβρίου Cult Battles

Κυριακή 6 Οκτωβρίου Πωλίνα, Μπίγαλης, Βόσσου, 80ς-90ς πάρτυ

Προαγοράστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας online, ώστε να εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο φεστιβάλ, αλλά και για να πάρετε ως δώρο το συλλεκτικό ποτήρι του Oktoberfest Athens 2024.

 

Ωράριο

Πέμπτη: 17:00 – 00:00

Παρασκευή 17:00 – 00:00

Σάββατο 14:00 – 00:00

Κυριακή 14:00 – 00:00

 

Εισιτήρια

6 ευρώ (με δώρο το συλλεκτικό ποτήρι του Oktoberfest Athens 2024)

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τα www.more.com, Public και το υπόλοιπό δίκτυο της more.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved