Τελικά δεν τη γλιτώνουμε από το Captain America με τον Anthony Mackie

Ο άχρηστος Falcon βρήκε νέο τρόπο να μας κατσικωθεί. Και τα κατάφερε.

Σε περίπτωση που το ξεχάσατε μιας και τα Avengers μοιάζουν πλέον να βρίσκονται πολύ μακριά, ο Captain America, o Steve Rodgers της καρδιάς μας, έδωσε τα πάντα για να προστατεύσει αυτόν τον πλανήτη. Χαράμισε την ίδια του την ζωή, αλλά τελικά, η ιστορία του είχε αίσιο τέλος μιας και κατάφερε να ζήσει τη ζωή του με την Peggy. Ωστόσο είχε πάντα μια φιλοσοφία νικητή και παρακινούσε τον κόσμο να συνεχίσει, ακόμα και αν είχε χάσει τα πάντα.

Anthony Mackie μπορείς να αφήσεις ήσυχες τις ταινίες δράσης;

Τώρα, ο Anthony Mackie, o Sam Wilson με το όνομα και πρώην Falcon, πήρε την ασπίδα του Steve Rodgers για να γίνει ο νέος Cap’. Και τα έχουμε ξαναπεί για τον Anthony, αλλά πριν κάνουμε υπενθύμιση οφείλουμε να δούμε ξανά το teaser που μοιάζει περισσότερο με ταινία από βιβλίο του Tom Clancy παρά με Marvel ταινία.

 

 

Για να σας προλάβουμε τους ευέξαπτους που μπορεί να μας κατηγορήσετε για ρατσιστικό παραλήρημα, δεν έχουμε πρόβλημα με έναν Αφροαμερικανό Captain America. Το πρόβλημα είναι με τον Anthony που από τις εποχές του  8 Mile με τον Eminem, αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση. Έχει καταστρέψει όποια ταινία έχει παίξει. Αρχικά έκανε την χειρότερη απεικόνιση του 2Pac στο Notorious. Έπαιξε έναν μικρό και ασήμαντο ρόλο -τις έφαγε κιόλας- στο Million Dollar Baby. Πέρασε και δεν ακούμπησε από το Triple 9, έπαιξε στη χειρότερη ταινία δράσης, το Outside the Wire, ενώ το Altered Carbon που ξεκίνησε εκπληκτικά με τον Joel Kinnaman, έγινε cancelled μόλις πήρε εκείνος τον ρόλο. Φαίνεται καλό παιδί, αλήθεια, αλλά δεν το έχει καθόλου.

Πέντε τύποι τους οποίους περιμένουμε να ταπεινώσει ο Χασμπουλά

Ως Falcon, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι ο ήρωας που οι Avengers θα τα είχαν καταφέρει και χωρίς την βοήθειά του. Και ο Black Panther χρησιμοποιεί την τεχνολογία, αλλά έκανε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από τον Falcon. Ακόμα και ο Grout να έκανε ενδεχομένως περισσότερη ζημιά στη Wakanda. Σε κάθε περίπτωση, η νέα κατεύθυνση του Captain America με τον Anthony Mackie, είναι αυτή ακριβώς που δεν θέλουμε να πάρει. Με ενδεχομένως τον πιο ακατάλληλο τύπο στον πιο ακατάλληλο ρόλο. Καταλαβαίνουμε πως οι ιδέες δεν τελειώνουν και κάτι άλλο πρέπει να γίνει με τον ήρωα, αλλά να τον κάνεις κάτι ανάμεσα σε James Bond που δουλεύει πρώτα για τον Πρόεδρο και μετά για τον κόσμο, δεν είναι δα και το όραμα που άφησε ο Steve Rodgers.

 

 

Ελπίζαμε να φάει ένα cancel και να σωθούμε, αλλά από ότι φαίνεται θα πρέπει να φάμε και εδώ στη μάπα τον Anthony Mackie και τον νέο Falcon φίλο του, μαζί με τον President Ross, τον πρώην στρατηγό που έκανε Κόλαση τη ζωή του Bruce Banner. Καταλαβαίνετε; Είναι όλο λάθος. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί όλη αυτή η νέα προσπάθεια, αλλά κάποιους ήρωες πρέπει να τους αφήνεις στην ησυχία τους. Ο Captain America ήταν o Steve Rodgers.  Ας βρουν κάποιον άλλο. Ας κάνουν κάτι άλλο. Ενδεχομένως, ας μην κάνουν και τίποτα.

Όσο για τον Anthony Mackie, αυτό το meme μιλάει καλύτερα.

 

94drp9

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved