Ένα World Party με τσακωμένους πρωταγωνιστές; Καλά θα πάει αυτό

Δεν μιλάνε Τανιμανίδης-Μαυρίδης πίσω από τις λήψεις του Reunion. Μας νοιάζει όντως;

«Κάνω εγώ τα δικά μου, εκείνος τα δικά του» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ANT1, βάζοντάς μας για τα καλά στην κατάσταση που επικρατεί πίσω από τις κάμερες του Reunion με τον συμπαρουσιαστή του, Γιώργο Μαυρίδη, εν όψει του νέου World Party.

Και ξαφνικά στο Χ γεννήθηκε κόντρα για την καλύτερη ταξιδιωτική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί γύρω στα μέσα-τέλη Οκτωβρίου όπως δήλωσε ο άλλοτε παρουσιαστής του Survivor, λύνοντάς μας παράλληλα μια απορία που είχαμε καιρό γύρω από την επιστροφή των δύο «μαλωμένων» της ελληνικής showbiz.

 

 

Μπορεί να μην απάντησε στο «ποιος έκανε το πρώτο βήμα» για να επιστρέψει το World Party ξανά στις οθόνες μας, ομολόγησε όμως ότι οι δυο τους δεν μιλιούνται καθόλου.

Το «Δικαστικές Υποθέσεις» έχει γίνει ήδη η αγαπημένη μας trash-ίλα!

«Κάνει ο ένας τις ατάκες του, ύστερα βγαίνει και μετά αρχίζει ο άλλος με τα πλάνα του» ήταν μερικά από τα λόγια του και η αλήθεια είναι ότι μας έκανε να αναρωτηθούμε πώς θα δουλέψει το «σχήμα» αυτό.

 

 

Δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα και σε όλες τις δουλειές, κόντρες και τσακωμοί, ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες από τους κοινούς. Βέβαια, στην περίπτωση του World Party, ένα κατ’ εξοχήν παρεΐστικο travel show, μας φαίνεται πραγματικά περίεργο που δεν υπάρχει επικοινωνία.

Power of Love: Κανείς δεν βλέπει, αλλά όλοι ξέρουν τα πάντα

Κρίμα, θα πούμε, αλλά η δουλειά είναι δουλειά. Το αποτέλεσμα στα μέσα-τέλη Οκτωβρίου θα δείξει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved