Ο Music 89.2 εκπέμπει επιτέλους και στη Θεσσαλονίκη, στους 107.1

Press start & let the Music game begin!

Ο Music 89.2 προσγειώνεται επιτέλους στη Θεσσαλονίκη. O Music, ένας από τους κορυφαίους και δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αθήνα, ανακοινώνει με χαρά την επέκτασή του στη Θεσσαλονίκη μέσω της συχνότητας 107.1. Η κίνηση αυτή ενισχύει την παρουσία του σταθμού σε μια από τις πιο δυναμικές αγορές της χώρας, εξυπηρετώντας πλέον και το κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, οι ακροατές της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους πιο δημοφιλείς παραγωγούς του Music 107.1 από το πρωί μέχρι το βράδυ, την κορυφαία ξένη μουσική της πόλης, μαζί με μοναδικά remixes και DJ sets. Παράλληλα, μια σειρά από ξεχωριστά events θα δώσουν έναν ξεχωριστό ρυθμό στην πόλη, ενισχύοντας την ψυχαγωγική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

Η νέα συχνότητα 107.1 έρχεται να καλύψει τη ζήτηση για υψηλής ποιότητας μουσικό περιεχόμενο στη Θεσσαλονίκη, ενώ προσφέρει παράλληλα στους διαφημιζόμενους μια εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους σε ένα κοινό με σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες. Ο Music 89.2 φέρνει μαζί του μια πλούσια εμπειρία συνεργασιών με κορυφαία brands, δημιουργώντας στρατηγικές λύσεις επικοινωνίας που προσεγγίζουν αποτελεσματικά το δυναμικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα και Εκπομπές

Το πρόγραμμα του σταθμού διατηρεί τα υψηλά του standards και προσφέρει στους ακροατές της Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις κορυφαίες εκπομπές που έχουν αγαπηθεί στην Αθήνα:

07:00 – 10:00: Τα Κουνάβια – Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και και ο Δημήτρης Μπουμπουλίνης θα σας παρασύρουν με Κουναβομαχίες, Κουναβώματα και πολλές εκπλήξεις που σίγουρα δεν περιμένετε!10:00 – 14:00: Ηλίας Βουλγαρόπουλος – Ειδήσεις από τον κόσμο της μουσικής, διαγωνισμοί και οι τελευταίες μουσικές επιτυχίες από τον Ηλία Βουλγαρόπουλο, έναν από τους πλέον familiar ραδιοφωνικούς παραγωγούς – Djs της πόλης.14:00 – 18:00: Μαρία Βενέτη – Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, η Μαρία Βενέτη επιστρέφει με το ιδανικό πρόγραμμα για τα απογεύματα. Θετική ενέργεια και η καλύτερη σύγχρονη μουσική.18:00 – 21:00: Deuxlulu – Ένα απογευματινό σόου με την Αστερόπη Χαϊνά και τον Ευθύμη Κάλφα, γεμάτο αστείρευτο χιούμορ και εκπλήξεις.21:00 – 23:00: Χ Machina –Τα κορυφαία music remixes & οι πιο τελευταίες κυκλοφορίες από την εκρηκτική Ξένια Γκάλη!

Δυνατότητες Συνεργασιών

Η έναρξη του Music 89.2 στη συχνότητα 107.1 δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης να προβληθούν σ’ ένα ευρύ κοινό. Ο σταθμός προσφέρει ολοκληρωμένες διαφημιστικές λύσεις που ενισχύουν την προβολή των brands, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά, προσφέροντας ισχυρή σύνδεση με τους ακροατές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες συνεργασίας και τις διαφημιστικές ευκαιρίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στο music892.gr.

Συντονιστείτε στον Music 107.1 και ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη μουσική εμπειρία!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved