O κανονικός Jim Levenstein του American Pie δεν ήταν τόσο ήρεμος στη ζωή του

Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταχρήσεις και πώς κατάφερε να το κρύβει πολύ καλά από τη γυναίκα του. 

Oι καταχρήσεις από celebrities είναι κάτι που δεν το λες και σπάνιο, μιλώντας για δεδομένα Αμερικής. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, έρχεται και η εξομολόγηση του Jason Biggs από το American Pie που εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε με τους εθισμούς του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, αλλά και το πώς προσπάθησε να τους αποκρύψει από τη γυναίκα του.

Για τον Jimmy Fallon δεν υπάρχει βαρετή ώρα

Ο εθισμός και η απεξάρτηση

Ο Biggs, 46 ετών είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Jim Levenstein στο «American Pie», καθώς και για τον ρόλο του Larry Bloom στη σειρά του Netflix «Orange Is the New Black», αλλά και για τη φωνή του που δάνεισε στον Leonardo στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Teenage Mutant Ninja Turtles».

 

 

Ο ηθοποιός έχει πολεμήσει τους εθισμούς του, αποκαλύπτοντας τον αγώνα του με το αλκοόλ στα social media το 2018. Όπως είχε πει ήταν νηφάλιος για ένα χρόνο, ωστόσο είχε μιλήσει για το πόσο δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει τους εθισμούς του το 2013.

«Προσπάθησα για πρώτη φορά να είμαι νηφάλιος πριν από πέντε χρόνια, όταν το βάρος της εμμονής μου με το ποτό και τα ναρκωτικά έγινε πολύ βαρύ για να το χειριστώ» και πρόσθεσε: «Αποδείχθηκε ότι αυτό ήταν δύσκολο. Μετά από αγώνες και νέα ξεκινήματα, κατάφερα να έχω έναν χρόνο νηφαλιότητας. Είμαι τόσο περήφανος για αυτό όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου. Εάν δυσκολεύεστε, να ξέρετε ότι υπάρχει βοήθεια, μην ντρέπεστε».

Το στιλ του Mark Strong είναι πιο δυνατό από το όνομά του

 

 

Ο ηθοποιός ανάμεσα στα άλλα μίλησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο podcast της «All The Fails» για το πώς έκρυβε τις συνήθειές του στο ποτό από τη σύζυγό του Jenny Mollen.

«Πηγαίνω για θεραπεία και δουλεύω πάνω σε πράγματα, αλλά εν τω μεταξύ φεύγοντας από μια καλή συνεδρία, θα πάω σε μία κάβα και θα αγοράσω ένα μπουκάλι βότκας, θα το πιω και θα οδηγήσω για το σπίτι».

Αυτές οι αποκαλύψεις ξάφνιασαν τη σύζυγό του, η οποία απάντησε: «Αυτά είναι που με σοκάρουν, πώς δεν το πρόσεξα;».

Ο Biggs στη συνέχεια εξήγησε πώς ακριβώς είχε καταφέρει να κρατήσει τα προβλήματά του μυστικά από τη Mollen, αποκαλύπτοντας ότι είχε βρει την ακριβή ποσότητα αλκοόλ που χρειαζόταν για να μη γίνουν αντιληπτά από τη γυναίκα του.

«Ήταν όλο επιστήμη, δεν έπρεπε να μεθύσω σε σημείο που δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί σου», εξήγησε, προσθέτοντας ότι φρόντιζε να αντικαθιστά τακτικά τα μπουκάλια αλκοόλ στο σπίτι του για να μην γίνει αντιληπτός.

Για την ιστορία, η  Mollen και ο Biggs, που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «My Best Friend's Girl», παντρεύτηκαν το 2008. Επί του παρόντος, το ζευγάρι έχει μαζί δύο γιους, τον Sid (γεννήθηκε το 2014) και τον Lazlo (γεννήθηκε το 2017).
 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved