Όταν δεν πήραμε χαμπάρι τον 50 Cent στο «All Things Fall Apart»
Το ότι έχασε 25 κιλά σε μόλις 9 βδομάδες, έπαιξε τον ρόλο του.

Και οι κορυφαίοι χρειάζεται να κάνουν αλλαγές για να προσαρμόζονται σε ρόλους. Ούτε ο 50 Cent δεν ξέφυγε από αυτό τον κανόνα, καθώς έπρεπε να ακολουθήσει μια εξαντλητική διατροφή για να πετύχει μια τεράστια μεταμόρφωση για μια ταινία.

Συγκεκριμένα, το 2011 κυκλοφόρησε το «All Things Fall Apart» όπου ο ράπερ εμφανίστηκε με το πραγματικό του όνομα -Curtis Jackson- έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Deon, που έπαιζε φοιτητικό ποδόσφαιρο και του οποίου τα όνειρα σταδιοδρομίας γκρεμίζονται αφού έμαθε ότι πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση.

Πόσο νερό πρέπει να πίνεις για να χάσεις κιλά;

Η ταινία λέγεται ότι βασίζεται στη ζωή παιδικού φίλου του 50 Cent, ο οποίος πέθανε τραγικά από καρκίνο. Στη συνέχεια, ο Deon περνά το υπόλοιπο της ταινίας μαθαίνοντας να προσαρμόζεται στη ζωή με τον καρκίνο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποδεχτεί το νέο του μέλλον. Η ταινία μπορεί να έλαβε μικτές κριτικές κατά την κυκλοφορία της, με συνολική βαθμολογία 58% στο «Rotten Tomatoes», ωστόσο οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι από τη μεταμόρφωση του σώματος του ράπερ.

Προκειμένου να μπει στον ρόλο, ο 50 Cent αφοσιώθηκε πλήρως σε αυτόν. Κατά τη διαδικασία των γυρισμάτων «All Things Fall Apart», ο ράπερ έχασε 25 κιλά σε μόλις εννέα εβδομάδες. Για να πέσει από τα 97 κιλά στα 72, ο 49χρονος έκανε αυστηρή liquid diet, δηλαδή μια «υγρή» δίαιτα που αποτελείται κυρίως από υγρά ή μαλακά «φαγητά» που λιώνουν σε θερμοκρασία δωματίου. Επίσης, έτρεχε τρεις ώρες σε διάδρομο.

Απλοί τρόποι για να χάσεις κιλά μετά τα 50

 

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 50 Cent έκανε αυτή τη διατροφή, καθώς όπως είχε πει είχε φτάσει στα 157 κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης μετά από πυροβολισμό στο σαγόνι το 2000.

Συγκρίνοντας τις δύο εμπειρίες, ο ράπερ είπε σε συνέντευξή του στο Associated Press: «Αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολο για μένα». Και συνέχισε: «Έπρεπε να πειθαρχήσω τον εαυτό μου και όχι… για να είμαι πραγματικά σε φυσική κατάσταση, αλλά για να μεταφέρω την ενέργεια που ένιωθα. Είναι ένα έργο πάθους για μένα».
Ο δημιουργός επιτυχίας του «Many Men» δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έφερε το σώμα του σε μια τόσο ακραία μεταμόρφωση για τη δουλειά του, με τον Christian Bale να χάνει 28,5 κιλά για τον ρόλο του στο «The Machinist».

Στην πραγματικότητα, το 50 Cent χρησιμοποίησε ακόμη και την εμπειρία απώλειας βάρους του Μπέιλ, καθώς και ιστορίες από ηθοποιούς όπως ο Τομ Χανκς, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Ρενέ Ζελβέγκερ, ως έμπνευση για να παραμείνει παρακινημένος. Μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο 50 Cent είπε στους θαυμαστές ότι «θα επέστρεφε σε φόρμα σε χρόνο μηδέν» και θα ήταν έτοιμος να πάει σε περιοδεία.

Αν και η δουλειά του στο All Things Fall Apart μπορεί να μην του κέρδισε κανένα βραβείο, η αφοσίωσή του στον ρόλο σίγουρα βοήθησε τη γενικότερη εικόνα του. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved