associated press Υπόκλιση Ντόναλντ Τραμπ σε Γιάννη Αντετοκούνμπο σε προεκλογική συγκέντρωση

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στον Greek Freak και έσταζε μέλι.

Όσο στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη μία μειοψηφία που κριτικάρει αρνητικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στάζουν μέλι για εκείνον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Εμφανίστηκε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας και σχολίασε το διάστημα που πέρασε στο Ουισκόνσιν μετά το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών που πραγματοποιήθηκε στο Μιλγουόκι.

 

 

«Το στάδιο ήταν όμορφο. Το Μιλγουόκι ήταν όμορφο. Το Μιλγουόκι ήταν υπέροχο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Το γήπεδο είναι καινούργιο. Το έφτιαξαν για την ομάδα μπάσκετ, που είναι εξαιρετική. Έχουν τον Έλληνα ("The Greek"), σωστά; Τον Έλληνα. Είναι πολύ καλός παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 78χρονος πολιτικός, ο οποίος φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τις επερχόμενος εκλογές.

Τα δάκρυα του Γιάννη είναι και δικά μας δάκρυα

Να σημειωθεί πως ο Giannis, το παιδί από τα Σεπόλια, θα γνωρίσει την ύψιστη τιμή στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, καθώς θα αποτελεί τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Δεν ξέρουμε αν ο Τραμπ ασχολείται με φανατικά με το μπάσκετ αλλά κάτι μας λέει πως ανάμεσα σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρον Τζέιμς, δε θα στηρίξει τον συμπατριώτη του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved