Coffee Concerts by Miele: Ραντεβού στον κήπο του Athens Miele Experience Center με Πέννυ Μπαλτατζή

Ο μήνας Ιούλιος σιγά-σιγά φτάνει στα μισά του και όσοι παραμένουμε στην πρωτεύουσα με τα φιλαράκια μας, ψάχνουμε σε ποιες… αυλές της πόλης μας θα αράξουμε, για να νιώσουμε το summer vibe. Και μπορεί οι προτάσεις που «πέφτουν» στο τραπέζι για τα night-out της παρέας να είναι πολλές -από μουσική και πάρτυ, μέχρι καφέ και συναυλίες, ωστόσο μικρή σημασία έχει με ποια σειρά θα τις προγραμματίσουμε. Εκείνο που έχει σημασία, είναι η επόμενη έξοδος να μοιάζει με… καλοκαιρινή εξόρμηση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως τον φετινό Ιούλιο, από το calendar μας, δεν θα λείπει ένα «σκηνικό» για το οποίο δεν βλέπουμε ήδη την ώρα: Το live του αγαπημένου μας καλλιτέχνη ή μάλλον της αγαπημένης μας καλλιτέχνιδας, με ένα cocktail στο χέρι και ατελείωτο χορό -αφού η αλήθεια είναι πως πάντα εκεί καταλήγουμε.

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα; Τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σε βάλουμε στον «κόσμο» των  Coffee Concerts by Miele και συγκεκριμένα, στο δεύτερο Coffee Concert στη σειρά, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο flagship κατάστημά της, ξανά, στις 15 Ιουλίου με την Πέννυ Μπαλτατζή. Είσαι έτοιμος να προσθέσεις ένα ακόμη live στο φετινό σου καλοκαίρι;

Όταν μετράμε το καλοκαίρι σε lives

Αν υπάρχει κάτι με το οποίο είναι συνδεδεμένο κάθε καλοκαίρι είναι τα lives. Και αυτό, διότι οι στιγμές που είμαστε όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και τελικά, είναι λες και γνωριζόμαστε από χρόνια είναι όλα όσα περιμένουμε. Ειδικά μάλιστα, εάν πρόκειται για κάτι πιο exclusive, η ανυπομονησία είναι ακόμη μεγαλύτερη, μιας και δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε το όνομά μας στη λίστα των τυχερών που θα παρευρεθούν σε αυτό.

Κάπως έτσι, έγινε και όταν μάθαμε για τη δεύτερη unplugged συναυλία των Coffee Concerts by Miele που πρόκειται να διοργανωθεί στις 15 Ιουλίου στον κήπο του Athens Miele Experience Center στο Μαρούσι με την Πέννυ Μπαλτατζή και τώρα, απλώς περιμένουμε να χορέψουμε με τις προσωπικές της επιτυχίες την καλύτερη ώρα της ημέρας (γύρω στις 7μ.μ. μάθαμε πως θα εμφανιστεί!).

Δεν χρειάζεται φυσικά να σου κρύψω, πως μας έχουμε κάνει ήδη εικόνα στον κήπο του flagship καταστήματος της Miele, να είμαστε ανάμεσα στους 80 τυχερούς, που θα τραγουδάμε το «Εξωτικό Χαρμάνι» με ένα cocktail στο χέρι με βάση τον καφέ. Την ίδια ώρα μάλιστα, θα απολαμβάνουμε τις street food δημιουργίες του chef της Miele που θα προετοιμάζει live στην πλήρως λειτουργική κουζίνα του καταστήματος. Ιδανικό σκηνικό, έτσι;

coffeeconcepts3

 

Τα μικρά πράγματα που μας δημιουργούν τα μεγαλύτερα expectations

Πράγματι, ο jazz και swing αέρας της Πέννυς Μπαλτατζή σε έναν κήπο στο Μαρούσι, δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από εξόρμηση, στο πιο καλοκαιρινό σκηνικό. Και αυτό, γιατί το Miele Experience Center, σχεδιασμένο ως το «σπίτι του μέλλοντος», εκτός από την unplugged συναυλία που διοργανώνει για εμάς, θα μας επιτρέψει να ανακαλύψουμε τις τελευταίες οικιακές συσκευές της Miele σε ένα πραγματικό περιβάλλον και να δούμε τελικά, πώς η τεχνολογία μπορεί και συναντά την καθημερινή ζωή με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

 

coffeeconcepts2

 

Σε ένα φιλόξενο χώρο, άλλωστε, που αντανακλά το κορυφαίο design και τη μοναδική ποιότητα, πώς είναι δυνατόν να μην δημιουργούμε high expectations για ό,τι ετοιμάζει για εμάς. Πόσο μάλλον, βέβαια, εάν έχουμε ήδη το απαραίτητο inspo για το τι να περιμένουμε, από την πρώτη unplugged συναυλία των Coffee Concerts by Miele με τις Σκιαδαρέσες που θύμιζε καλοκαιρινή εξόρμηση με φίλους. Εκεί, οι αδερφές Όλγα και Νίκη Σκιαδαρέση έγιναν «ένα» με το κοινό, αφού τραγούδησαν ανάμεσά τους, δημιουργώντας μια μοναδική και διαδραστική μουσική εμπειρία και έτσι τώρα, μπορούμε να μιλάμε για τα μικρά φαινομενικά πράγματα που τελικά, αφήνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Πώς, λοιπόν, να περιμένουμε κάτι λιγότερο από το live που «έρχεται» στις 15 Ιουλίου;

 

Μετά από όλα αυτά, ανυπομονούμε να πάμε στο δεύτερο Coffee Concert by Miele στο flagship κατάστημά της και να ακούσουμε ζωντανά το «Εξωτικό Χαρμάνι», «Το Κορίτσι» και όλες τις επιτυχίες και τις διασκευές της Πέννυς Μπαλτατζή, η οποία χάρη στη retro αισθητική της, σίγουρα θα γεμίσει το καλοκαίρι μας με μία ακόμη ξεχωριστή εμπειρία.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved