Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου εκπλήρωσε την επιθυμία ενός ΑμεΑ για τον 5ο τελικό

Μία υπέροχη κίνηση καρδιάς και μεγαλοψυχίας από την κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφορικά με το Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό.

Όλα τα φώτα στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναμετράται με τον Ολυμπιακό για τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και απόψε με απλά λόγια ένας από τους δύο θα στεφθεί πρωταθλητής. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πραγματοποίησαν ένα μυθικό comeback από το 0-2 και πλέον τους απομένει ακόμη μία νίκη ώστε να επιστρέψουν στον θρόνο της Ελλάδας, μετά από εκείνο της Ευρώπης.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα μαγικά χαρτάκια έγιναν ανάρπαστα. Το sold out χαροποιεί όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε το μπάσκετ γιατί αυτό είναι το γήπεδο. Ένα μέρος όπου μπορείς να πάρεις τους φίλους ή την οικογένειά σου και να περάσετε όμορφες στιγμές και αναμνήσεις που σας δένουν για μία ζωή. Όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε στο ΟΑΚΑ, όπως συνέβη και με την περίπτωση ενός ΑμεΑ που τυγχάνει να είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού AKTOR. 

 

@mariosdellisofficial #soldout #tickets #panathinaikos #paobc #basketball #greece #athens #mariosdellisofficial #mariosdellis #fy #foryoupage#fyp ♬ Experience - Solo Piano - Ludovico Einaudi

 

Ο Μάριος Ψαραδέλλης δεν κατάφερε να βρει ένα εισιτήριο και εξέφρασε μέσω ενός βίντεο στο TikTok, το παράπονο και τη στεναχώρια του ότι δε θα καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο. Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είδε το σχετικό post και προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση που συγκίνησε τους πάντες. Έγραψε ένα σχόλιο, λέγοντας στον Μάριο να της στείλει προσωπικό μήνυμα με τον Μάριο Ψαραδέλλη να απαντάει λίγο αργότερα και να την ευχαριστεί δημόσια.: «Ευχαριστώ για όλα, αποστολή εξετελέσθη».

Λίγο αργότερα, ο νεαρός φίλαθλος με νέο βίντεο ευχαρίστησε την Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ζητώντας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον βάλει στο κέντρο του γηπέδου αν νικήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR, ώστε να κάνει σβούρες με το αμαξίδιό του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved