Άλλη μία μήνυση στον Kanye West, άλλο ένα σκάνδαλο του star system

Από την κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου στην πτώση.

 

Οι απάλυτοι stars, είναι αυτό που λέμε τα πιο λαμπερά πρόσωπα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και μετά από τις αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη, μας κάνει να αναρωτιόμαστε τελικά ποιους ανθρώπους θαυμάζουμε στο παγκόσμιο star system. Τα τελευταία 20 χρόνια όλο το Χόλιγουντ συμμετείχε στα διαβόητα «λευκά πάρτι» του Σον «Ντίντι» Κόμπς -Sean «Diddy» Combs- γνωστός στους παλιότερους και ο Puff Daddy. Η τρέχουσα κατάσταση είναι ότι έχει συλληφθεί και κρατείται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες όπως οργάνωση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορία για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων, ανάμεσα στα θύματα ακόμα και ένα παιδί 9 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους δικηγόρους των θυμάτων υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό με πολλούς celebrities, όταν αρχίσει η δική του Diddy, η οποία έχει οριστεί για τις 5 Μαΐου. Ό,τι πιο φρικαλέο για την υπόθεση έχει ακουστεί, ενώ από ότι φαίνεται είναι πολλοί εκείνοι που φοβούνται τις αποκαλύψεις.

Άλλη μια «διάφανη» εμφάνιση της Bianca Censori

Και τώρα όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον Kanye West

Μέσα σε όλο αυτό το σαθρό star system που υπάρχει, ένα από αυτά που αποκαλύπτονται είναι ότι είναι ότι ο πρώην βοηθός του διάσημου ράπερ και πρώην συζύγου της KI, κατήγγειλε ότι σε ένα από τα διαβόητα πάρτι κοκαΐνης και οργίων, ο Kanye West (Κάνιε Γουέστ)  τη νάρκωσε και τη βίασε. Το φερόμενο θύμα είναι η 36χρονη Lauren Pisciotta, βοηθός του ράπερ  την περίοδο 2021 - 2022 και μοντέλο του #OnlyFans.

Η γυναίκα κατέθεσε στις 8 Οκτωβρίου αγωγή στην οποία ισχυρίζεται ότι σε ένα πάρτι που διοργάνωσαν από κοινού ο Diddy και ο West σε ένα στούντιο ηχογράφησης στη Σάντα Μόνικα, την νάρκωσαν με κάτι που της έριξαν στο ποτό και στη συνέχεια ο West τη βίασε.

 

 

Η Pisciotta τον κατηγορεί ότι την  πίεζε συνεχώς για να συνευρεθούν σεξουαλικά, την είχε κλείσει στην τουαλέτα ενός ιδιωτικού τζετ ενώ εκείνος αυνανιζόταν και ακόμα χειρότερα, προσπάθησε να προσφέρει την βοηθό του ως σεξουαλικό «δώρο» σε έναν συνεργάτη – γιατρό τον κατηγορεί για σωματεμπορία. Στο επίμαχο απόσπασμα από τις 86 σελίδες της μήνυσής της, υποστηρίζει ότι o West της έδειξε SMS που είχε ανταλλάξει με τη Censori στα οποία, μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Sean Diddy Combs

 

Το American dream υπό κατάρρευση

Και εκεί που το American dream είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς όρους που χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει το πώς ένας άνθρωπος με σκληρή δουλειά φτάνει στην κορυφή, η κορυφή φαίνεται να είναι ένα άσχημο περιβάλλον, βουτηγμένη στις ανώμαλε και στις πιο αηδιαστικές σκέψεις. Και τελικά τι νόημα έχει κατάκτησή της,  όταν πλέον οι επιλογές ζωής έχουν ξεφύγει από κάθε είδους κανονικότητας . Σίγουρα τα λεφτά, τα πολλά λεφτά και η δόξα είναι ικανά να αλλάξουν το mindset ή ακόμη πιο σωστά να ενισχύσουν ένα κομμάτι σκέψης σε έναν υπάρχον τρόπο σκέψης.

Και τελικά, ποιους θαυμάζουμε και σε ποιους θέλουμε να μοιάσουμε; Μιλώντας μόνο για αυτούς τους δύο, είναι δύο πρόσωπα από εκείνα που έχουν θαυμάσει εκατομμύρια σε όλο τον πλανήτη και που έχουν αποτελέσει είδωλα, που ναι μεν στο μυαλό μας υπήρχε το πόσο άσχημο μπορεί να πηγαίνει όλο αυτό, αλλά και όλες αυτές οι συστηματικές αποκαλύψεις έχουν ξεπεράσει τη φαντασία μας και σίγουρα θα φέρει ανακατατάξεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ένα παράδειγμα η Beyoncé, έχει χάσει -ήδη- εκατομμύρια followers από το Ιnstagram. Έτσι, φαίνεται πώς θα πάει ντόμινο αποκαλύψεων. 

Αναμένουμε τη συνέχεια.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved