ΙΝΤΙΜΕ Μαρινέλλα: Αντί να αναδημοσιεύουμε την «κατάρρευση» ας θυμόμαστε γιατί είναι πραγματικά σπουδαία

Το ελληνικό Χ και τα social media εννοείται θα διχάζονταν με ό,τι συνέβη στο Ηρώδειο. 

Και μόνο η εικόνα της Μαρινέλλας να σωριάζεται στο έδαφος την ώρα της παράστασης ένα σοκ το προκαλεί. Η μυθική ερμηνεύτρια στάθηκε στην κεντρική σκηνή του Ηρώδειου και την ώρα που τραγουδούσε το αγαπημένο «Εγώ και Εσύ» έχασε την ισορροπία της και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να διακοπεί -σωστά- η συναυλία.

 

 

Σήμερα όλη η Ελλάδα μιλάει για το συμβάν και την κατάσταση της υγείας της, αλλά ταυτόχρονα διεξάγεται ένας αποτρόπαιος πόλεμος στο Χ και γενικά τα social media της χώρας μας, μια διχασμένη κοινωνία που οι μισοί ανεβάζουν μηνύματα θαυμασμού και συμπαράστασης προς την Μαρινέλλα, την ώρα που οι υπόλοιποι αναρωτιούνται για το αν έπρεπε να τραγουδάει στην ηλικία της (86 ετών).

Η απάντηση στη δεύτερη μερίδα ανθρώπων έρχεται με το παρακάτω tweet:

Όχι άλλη αναπαραγωγή της κατάρρευσης

Την ώρα που ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κρίσιμη ή έστω δύσκολη κατάσταση όσον αφορά την υγεία του, το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι γύρω του είναι να τον σεβαστούν. Εκδήλωση σεβασμού είναι ένα «ελπίζουμε να γίνεις καλά σύντομα», εκδήλωση είναι και ένα βίντεο με ένα βίντεο-απόδειξη του μεγαλείου της όπως το ακόλουθο.

 

 

Σεβασμός όμως σίγουρα δεν είναι ένα ακόμα βίντεο από την κατάρρευσή της. Ναι, «πουλάει» και το ξέρουμε, και πολλοί θα πουν ότι δεν είναι αναδημοσίευση αλλά η πραγματικότητα, ωστόσο, δεν είναι αυτή η εικόνα της μαγευτικής Μαρινέλλας.

 

254973

 

Όταν «μπορείς να κάνεις τις θεότητες να ματώσουν, τότε ο κόσμος παύει να πιστεύει σε αυτούς» έχει πει ο Mickey  Rourke σε ταινία του, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα με την Μαρινέλλα και τις συνεχόμενες αναπαραγωγές της άτυχης στιγμής της στο Ηρώδειο.

Είναι θέμα σεβασμού. Ακόμα και αν δεν έχεις ακούσει ποτέ κάποιο τραγούδι της ή και αν έμαθες χτες για πρώτη φορά την ύπαρξή της γιατί απλώς δεν ήταν της εποχής σου, ψάξε καλύτερα τι είναι αυτό που την έχει κάνει ξεχωριστή μέχρι σήμερα. Γιατί αυτά είναι που την κάνουν πραγματικά ξεχωριστή, όχι η κατάρρευσή της στο Ηρώδειο. 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved