Η ταλαντούχα ηθοποιός, μιλάει στο Ratpack με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση, «Λυσσασμένη Γάτα» και για όλα όσα θα ήθελες να την ρωτήσεις.

Μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά και από την πρώτη στιγμή μας έμεινε ανεξίτηλη. Ως δικηγόρος Άννα Ροδίτη, η ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ έκανε «κρότο» στην επιτυχημένη σειρά «Οι Παγιδευμένοι»  δημιουργώντας μια εκρηκτική τριάδα μαζί με τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Πέτρου Λαγούτη, σε έναν ρόλο που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Πέτρος Λαγούτης: Συμβουλές, προκλήσεις και επιτυχίες ενός σύγχρονου πατέρα

Επόμενο project της ταλαντούχας ηθοποιού δεν είναι μπροστά στην κάμερα αλλά στο θέατρο, με τη συμμετοχή της σε ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, στη Λυσσασμένη Γάτα του Τενεσί Ουίλιαμς. Η ταινία που έκανε τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία του Ηλία Καζάν με πρωταγωνιστές τους Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Πολ Νιούμαν, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνά.

 

fedorouf1

 

Η ίδια θα υποδυθεί τη Μάγκι, ή αλλιώς την θεατρική «Λυσσασμένη Γάτα» πλάι σε μερικά από τα κορυφαία ονόματα της υποκριτικής στη χώρα μας, όπως ο Γιάννης Βούρος, η Μαρία Κατσανδρή, (ξανά) ο Πέτρους Λαγούτης σε σκηνοθεσία του Δημοσθένη Παπαδόπουλου.  

Σε χαλαρό mood και με ένα χαμόγελο μονίμως να τη συνοδεύει, η Μάρθα ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά, όχι όμως για να απαγγείλει κάποιο κομμάτι του λόγου της, αλλά για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Είτε τη ρωτήσαμε για την παράσταση, είτε για τον εαυτό της, είχε πάντα μια ωραία απάντηση να δώσει, με τον δικό της εκφραστικό -πάντα- τρόπο. Απολαύστε τη συνέντευξη στο βίντεο της αρχής:

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved