3 μπαρ της Αθήνας στα 100 καλύτερα του κόσμου

Φιγουράρουν στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου. 

Ένας από τους πιο δημοφιλέστερους θεσμούς στην παγκόσμια μπαρ σκηνή- World’s 50 Best Bars 2024- ανέδειξε για άλλη μια φορά τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται σε δύο φάσεις. Αρχικά, δημοσιεύονται τα 51-100 καλύτερα μπαρ του κόσμου και μετά από κάποιες ημέρες ακολουθεί η λίστα από το 50η θέση μέχρι την 1η θέση.

Ο Άρης Χατζηαντωνίου «αποκαλύπτει» τον μεγαλύτερο μύθο γύρω από τους bartenders

«Αυτή η κατάταξη μας δίνει άλλη μια απίστευτη ευκαιρία να γιορτάσουμε την αδιάκοπη αφοσίωση και την απαράμιλλη φιλοξενία των καλύτερων μπαρ του κόσμου σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα και να καλωσορίσουμε μπαρ από ακόμη περισσότερους προορισμούς στη συγκεκριμένη κατάταξη», εξήγησε η Emma Sleight, Head of Content στοThe World’s 50 Best Bars.

Πέντε μπαρ για να βγεις σήμερα στα Πετράλωνα

«Σήμερα, τιμούμε τα μπαρ που εργάστηκαν ακούραστα για να δείξουν τι χρειάζεται για να είσαι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια σε κάθε μία από τις εξαιρετικές ομάδες των μπαρ που έχουν κερδίσει μια θέση σε αυτήν την αξιόλογη λίστα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
3 μπαρ στα 100 καλύτερα του κόσμου

Είναι σπουδαία διάκριση να υπάρχουν αθηναϊκά μπαρ στη λίστα και δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε στις λίστες. Τα δύο από αυτά έχουν ξανά φιγουράρει στις λίστες με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου.

Για τη φετινή λίστα: «WORLD’S 50 BEST BARS 51-100 LIST FOR 2024»

Το Athens’ The Bar in Front of the Bar στο Νο.51 είναι το new entry.

 

 

Ακολουθεί τοThe Clumsies στο Νο.60 και το Barro Negro στο Νο.68. 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved