Βουτάμε στην απόλυτη εμπειρία του Bolivar Beach Club!

Το διάσημο Beach Club στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, πασίγνωστο για τα πάρτυ και τις εμφανίσεις παγκοσμίου κλάσης καλλιτεχνών της ηλεκτρονικής μουσικής, μας καλεί να επισκεφθούμε την αμμώδη παραλία και τα κρυστάλλινα νερά του με όλες τις ανέσεις!

Αν λοιπόν, θέλεις να χαλαρώσεις κάτω από φοίνικες, να βουτήξεις στη δροσερή θάλασσα και να απολαύσεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα με τους φίλους ή την οικογένειά σου κοντά στην Αθήνα, μόλις βρήκες τον No1 προορισμό.

Το Bolivar Beach Club προσφέρει το τέλειο σκηνικό

Καθώς φτάνεις στο Bolivar Beach Club, το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή σου είναι η εκπληκτική ομορφιά της παραλίας. Η απαλή, χρυσαφένια άμμος απλώνεται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι, προσκαλώντας σε να βγάλεις τα παπούτσια σου και να βυθίσεις τα πόδια σου στη ζεστή «αγκαλιά» της.

 

 bolivar4

 

Γαλάζια νερά, αμμώδης παραλία, θέα στον Σαρωνικό σε συνδυασμό με εξωτικό «κλίμα» και ό,τι τραβάει η όρεξή σου

Η παραλία περιλαμβάνει άνετες ξαπλώστρες, οι οποίες συνοδεύονται με ομπρέλα, ξύλινα κιόσκια που μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά ροφήματα, αναψυκτικά ή cocktails και την gazebo area για μεγαλύτερη απομόνωση και άνεση. Φυσικά, το προσωπικό του Bolivar βρίσκεται στη διάθεσή σου όπου και αν χαλαρώνεις για να παραγγείλεις ό,τι θέλεις -από πρωινό και brunch με ομελέτες, φρούτα και σαλάτες μέχρι γλυκά σνακ- να διατηρεί τον χώρο πεντακάθαρο και να φροντίζει για την ασφάλεια των επισκεπτών του, έτσι ώστε να απολαύσεις εγγυημένα μια ξέγνοιαστη εμπειρία στη θάλασσα.

 

bolivar3

 

Λίγα λόγια για την Gazebo Area!

Οι ιδιοκτήτες του Bolivar Beach Club θέλησαν να δημιουργήσουν έναν χώρο για όσους επιθυμούν να βρίσκονται λίγο πιο πριβέ. Έτσι, σχεδίασαν την Gazebo Area, η οποία βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο και πέντε βήματα από τη θάλασσα. Εδώ, οι επισκέπτες μεταφέρονται σε έναν κόσμο πολυτέλειας και χαλάρωσης, όπου η κομψή επίπλωση προσφέρει το τέλειο καταφύγιο για χαλάρωση με στυλ.

Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, ο χώρος είναι διακοσμημένος με ζωηρά χρώματα και μοντέρνα ethnic σχεδιαστικά στοιχεία, με σκοπό η κάθε γωνιά να δημιουργεί μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα.

 

bolivar2

 

Ο τέλειος προορισμός και για την οικογενειακή διασκέδαση

Επίσης, το Bolivar αποτελεί το ιδανικό μέρος για τις οικογένειες αφού παρέχει δραστηριότητες για όλους. Το Water Park -μια θαλάσσια παιδική χαρά- είναι γεμάτο παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, προσφέροντας ατέλειωτες ευκαιρίες για βουτιές. Ακόμα, για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν και λίγη άθληση, διαθέτει υπηρεσία ενοικίασης κανό και ποδήλατου.

 

bolivar1

 

Μια αίσθηση ζωντάνιας και ξεγνοιασιάς γεμίζει πάντα τον «αέρα» του Bolivar

Με την εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία του, τη ζωντανή ατμόσφαιρα και τις ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας, το Bolivar δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν πραγματικά το καλοκαίρι.

 

bolivar

 

Είτε λοιπόν αναζητάς χαλάρωση, είτε περιπέτεια ή λίγο και από τα δύο, το Bolivar «υπόσχεται» ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Πάρε το αντηλιακό σου, την πετσέτα και τα γυαλιά ηλίου σου και ετοιμάσου να βουτήξεις στην απόλυτη εμπειρία του μοναδικού στο είδος του Beach Club. Τα λέμε στην παραλία!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved