Το κοιτάς και απορείς. Είναι κρέπα; Είναι ζυμαρικά; Μην βιαστείς ωστόσο να βγάλεις πόρισμα γιατί η πατέντα που έχει δημιουργήσει η κρεπερί ChocoFruit στο Ανάχεϊμ της Καλιφόρνια, είναι λίγο-πολύ και τα δύο. Ξεκινάει ως κρέπα και καταλήγει να γίνεται ζυμαρικό, για να μπορείς να το καταβροχθίσεις ευκολότερα.
Η κρέπα φτιάχνεται με τον ορίτζιναλ τρόπο και στη συνέχεια κόβεται σε λωρίδες. Το λες και πρακτικό γιατί νιώθεις περισσότερα ότι στρίβεις μία πιρουνιά μακαρόνια. Και οι συνδυασμοί όχι μόνο δεν αλλάζουν, αλλά γίνονται και πιο λιγουρευτικοί.
Δες και μόνος σου.