Παιδιά, μπορεί τις βάφλες εδώ στο Ελλάντα να τις έχουμε για παγωτά, αλλά η αλήθεια είναι πως στο εξωτερικό αποτελούν την μόνιμη εναλλακτική του ψωμιού και γι’ αυτό οι καντινιέρος τις «ντύνουν» και για τις αλμυρές συνταγές τους.
Αυτή εδώ συγκεκριμένα, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μάτια μας – και τα σαλάκια που έτρεξαν.
Όταν λοιπόν το τηγανητό κοτόπουλο και το μπέικον μπήκαν πάνω στη βάφλα με hot sauce και maple syrup, γεννήθηκε το απόλυτο πάντρεμα αλμυρού και γλυκού. Όλα αυτά στο Herbert’s του Ορλάντο, που πειραματίζεται αραιά-πυκνά με το τηγανητό κοτόπουλο ώστε να μην βαριούνται και οι θαμώνες του.
Πάντως αν έχεις βαφλιέρα το φτιάχνεις άνετα στο σπίτι.
Πάρε πετσέτα και σκουπίσου, βρε!